Zašto bankarsko-masonske tvorevine mrze Siriju

Mlada, nježna djevojka koja proživljava tragediju u Siriji objasnila je to s mnogo više smisla, istine i iskrenosti nego moćne zapadnjačke vlasti i njihove kontrolirane medijske marionete, Identificirajući se samo kao “Sirijka, patriota, antineokonzervativka, anti-NWO (New World Order – Novi svjetski poredak), anticionist”, prošle godine je napravila svoj ​YouTube kanal (SyrianGirlpartisan).

U kratkom snimku ona je dala “8 razloga zašto NWO mrzi Siriju”. Njena priča je odlično uklopljena i široko primjenjiva: na Rothschildovoj Centralnoj banci, MMF dugu, genetski modificiranoj hrani, nafti i cjevovodima, tajnim društvima, anticionizmu, sekularizmu i nacionalizmu. Njena priča ukratko otkriva razumne razloge zašto SAD, Velika Britanija, Europska unija (naročito Francuska) i Izrael žele uništiti Siriju, državu čije se vodstvo jednostavno neće pokoriti eliti Novog svjetskog poretka koja se krije u javnim i privatnim strukturama moći Zapada. Ona iznosi jasne i uvjerljive razloge, ostavljajući dosta mjesta za razmišljanje.

8 razloga zašto Novi svjetski poredak mrzi Siriju

1.) Sirijski središnja banka je u vlasništvu države – drugim riječima, ona upravlja nacionalnom valutom tako da ona služi sirijskom narodu, a ne globalnim bankarima koje kontrolira Rothschild iz zemalja Novog svjetskog poretka.

To znači da je količina valute koja se izdaje sinkronizirana s pravim potrebama gospodarstva rada i proizvodnje i svega što je korisno za narod Sirije, umjesto da
bude sinkronizirana s parazitskim, spekulativnim stranim financijerima, koji žele kontrolirati središnje banke kako bi umjetno ograničili količinu valute dostupnu za osnovne ekonomske potrebe, pogotovo beskamatne kredite za financiranje elektrana, cesta, plinovoda, kuća privatnih poduzeća. Oni zatim uvode ogromne kamate koje se pretvaraju u vječni dug formirajući na kraju takozvanu “suverenu dužničku krizu” koja je pogađala razne države prethodnih desetljeća. Države su tako prisiljene na visokokamatnu “privatnu valutu” (kredite) kojima upravljaju monopolistički privatni bankster pod rukovodstvom Rothschilda,
Rockefellera, Warburga, Goldman Sachsa itd. To je očito vrlo dobar razlog zašto se ovi parazitski bankari žele domoći Sirije.

2.) Sirija nema duga kod MMF-a.

To znači da je vodstvo Sirije svjesno da je MMF multilateralna agencija kojom upravljaju globalni megabankari i koji utjeruju dugove čim neka slabija država zapadne u suverenu krizu. Na neki način, pravi posao MMF-a je da se ponaša kao porezni ured globalne elite, tako što skuplja porez neizravno preko zastupničke vlasti. Jesu li vam sada jasniji korijeni “dužničkih kriza” koje pogađaju Grčku, Cipar, Irsku, Argentinu, Španjolsku, Italiju, Veliku Britaniju, SAD, Portugal, Francusku?

Globalno ropstvo nije moglo biti bolje isplanirano!

Zapravo, prave islamske nacije oštro odbijaju posuđivanje od banki i prakticiranje kamate kao nemoralno. Tako je mislio libijski predsjednik Gadafi i tako misle Sirija i Iran i danas.

Očigledno je da su se parazitski bankster usmjerili na Siriju i Iran pošto su Libiju već dokrajčili.

3.) Sirija je zabranila genetski modificirano sjeme

Bashar al-Asad je zabranio GMO u cilju “očuvanja zdravlja ljudi”. Zato je nakon invazije Iraka SAD naredio da se tamo sadi samo Monsanto-ovo sjeme. Zato pokorne klijentske države poput Argentine truju svoje zemljište i ljude tako što su se povinule zahtjevima Monsanto-a. Dakle, postoji dobar razlog da Monsanto zbriše Siriju.

4.) Sirijsko stanovništvo je vrlo dobro obaviješteno o Novom svjetskom poretku – njihovi mediji i sveučilišta otvoreno raspravljaju o utjecaju globalne elite.

To znači da su oni svjesni činjenice da se prava moć Zapada ne nalazi u Bijeloj kući, Kongresu ili parlamentu, već u složenoj i moćnoj mreži elitnih mozgova koje predvode newyorkški savjet za inozemne odnose, Bilderberg konferencija, Trilateralna komisija, Američko društvo, Svjetski ekonomski forum i Londonski kraljevski institut međunarodnih poslova. Oni utječu na mega-bankare, medije, sveučilišta, vojsku i multinacionalne korporacije.

Kako mlada djevojka objašnjava, Sirijci se usuđuju raspravljati o tajnim društvima poput Slobodnih masona ili lože Lubanja i kosti Yale sveučilišta čiji su članovi bivši predsjednik SAD George W. Bush i trenutni tajnik države John Kerry.

To je naravno dovoljno dobar razlog za njih da narede Obami da uništiti Siriju.

5.) Sirija posjeduje masovne naftne i plinske rezerve.

Svaki put kada Zapad ide u rat kako bi zaštitio “slobodu, ljudska prava i demokraciju”, uvijek se osjeti taj zadah nafte koji navodi na mučninu, bilo da je u pitanju Irak, Libija, Kuvajt, Folklendski otoci, Afganistan … Sirija posjeduje naftne i plinske rezerve i na kopnu i u vodi i pomaže da se izgradi ogromni cjevovod s Iranom, ali izvan kontrole zapadnih naftnih giganata. Jasno je da je puna militarizacija cjelokupne proizvodnje nafte i rezervnih zona i militarizacija transportnih puteva glavna zajednička strategija SAD i Velike Britanije. To je također dobar razlog zašto BP, Exxon, Royal Dutch Shell, Texaco, Total, Repsol i Chevron žele uništiti Siriju.

6.) Sirija se jasno i nedvosmisleno protivi Izraelu

Izrael prakticira aparthajda protiv okupiranih Palestinaca. Vodstvo Sirije bez razmišljanja naziva Izrael onim što jeste: imperijalističkim entitetom. Takvo geopolitičko mišljenje dijelio je libijski predsjednik Gadafi i irački predsjednik Sadam, a danas tako smatraju i Iran, Kina, Rusija i Indija. Iz tih razloga nije iznenađenje da izraelski političari žele uništiti Siriju.

7.) Sirija je jedna od posljednjih sekularnih muslimanskih država na Bliskom istoku.

Mlada Sirijka dodaje da u Siriji “nije pristojno pitati o religiji”, zato što je Sirija poprište mnogih religija već tisućama godina i za taj milenij, Sirijci su postali osjetljivi, tolerantni i puni poštovanja prema svim vjerama. To je nešto što se očito ne vidi u prozapadnjačkim arapskim šeikatima, niti u SAD, Velikoj Britaniji i EU, gdje vlada antiislamska paranoja. Još jedan vrlo dobar razlog za neokonzervativne fanatike da unište Siriju.

8.) Sirija ponosno održava i štiti svoj ​politički u kulturni nacionalni identitet

Mlada djevojka naglašava kako se Sirija “pridržava svoje jedinstvenosti” usput poštujući jedinstvenosti drugih. S druge strane, standardizirana svjetska vlada poprijeko promatra svakoga tko se suprotstavlja uvedenoj standardizaciji mišljenja, ponašanja i “vrijednosti”. Danas se revolucionarno razmišljanje na Zapadu među mladima sastoji u tome da naprave izbor između Coca Cole i Pepsi-ja. To je jedan prilično dobar razlog zbog kojeg bi Coca Cola, Pepsi, McDonalds, Lewis i ostali željeli uništiti Siriju. Mlada Sirijka završava svoju poruku podsjećajući nas na to da “ako Sirija padne, to bi mogla biti konačna pobjeda Novog svjetskog poretka”, dodajući da je “Sirija glavna linija obrane protiv Novog svjetskog poretka”. Mudre su to riječi iz usta mlade dame koja je svjesna katastrofalnog poraza političke klase zapadnih sila, koje su sada kompletno prevrnule svijet naopačke. Ako bismo za neko hollywoodsko ostvarenje mogli reći da predstavlja najmračnije osobine zapadne elite, onda bi to bila saga “Planet majmuna”, gdje izopačene, destruktivne životinje posjeduju svjetsku vlast, dok su plemeniti i malobrojni ljudi zarobljeni u kavezima. Da li ova metafora najbolje opisuje dramu između SAD i Sirije?
Bilo da smo Amerikanci, Europljani, Arapi, muslimani, kršćani, budisti, hinduisti ili šintoisti, vrijeme je da se glas “Nas naroda” čuje na ulicama, gdje ćemo zahtijevati od zapadnjačke takozvano “demokratski odabrane” vlasti da prestane raditi ono što radi i počne raditi ono što mi kažemo. Sad je trenutak da ponovno preuzmemo naše države.

Usporedimo li ovih 8 razloga dobijemo zašto Novi svjetski poredak voli Hrvatsku:

1.) Sirijski središnja banka je u vlasništvu države – drugim riječima, ona upravlja nacionalnom valutom tako da ona služi sirijskom narodu, a ne globalnim bankarima koje kontrolira Rothschild iz zemalja Novog svjetskog poretka.

Hrvatska narodna banka je samo na papiru u vlasništvu države, zapravo realno je vezana za Europsku banku, a državna valuta slijepo prati euro valutu, i time
već preko 20 godina uništava gospodarstvo.

2.) Sirija nema duga kod MMF-a.

Hrvatska, kao i svaka prezadužena zemlja, ima dug i kredite za otplatu tog duga, sve to posredstvom MMF-a. Dug je svakim danom sve veći i očekuje se daljnji pad i sve veća kriza, te rezanje proračuna.

3.) Sirija je zabranila genetski modificirano sjeme

Iako Vlada u Hrvatskoj negira vijesti o uvozu i sadnji GMO sjemena, ilegalno ili legalno preko kompanija stranog vlasništva u Hrvatskoj, se širi GMO sjeme kompanije Monsanto. Kompanija Monsanto već postoji u Hrvatskoj i raspisuje natječaje za radna mjesta. U Hrvatskoj postoji i sadi se na 400 lokacija eksperimentalno sjeme tvrtke DuPont Pioneer.

Cijeli članak možete pročitati ovdje.

Izvor: novi-svjetski-poredak.com/croative.net

Odgovori

Skip to content