Nema mira u Splitu

‘MAMIĆ MORA OTIĆI’ – Hoće li Splićani bojkotirati sve lige sljedećeg vikenda?

Nema mira u Splitu, a sigurno ga neće biti ni sljedećih dana. Naime, već su tri dana prošla od neodigranog derbija između Dinama i Hajduka, a službene odluke najvišeg hrvatskog nogometnog tijela nema. I očito je da se nešto u HNS-ovim kancelarijama ‘kuha’
Ali ‘kuha’ se i u Splitu. I umjesto da se s konačnom odlukom odnosno rješenjem izađe čim prije, ‘tajac’ iz Vukovarske rezultira još većom bukom svih onih kojima su Mamić, Šuker, Vrbanović i ostalo društvo iz maksimirsko-HNS-ovskog klana trn u peti. A među njima su i čelni ljudi Hajduka.

Zamjenik predsjednice Nadzornog odbora Hajduka Branke Ramljak, Nikola Koceić-Bilan najavio je borbu u kojoj je jedina želja – odlazak Zdravka Mamića iz hrvatskog nogometa.

‘Nećemo odustati od naše borbe, ovaj put idemo do kraja! Sve dok Zdravko Mamić sjedi na svojim funkcijama, budućnosti za hrvatski nogomet nema i inzistiramo na njegovom odlasku’, ustvrdio je Koceić-Bilan u Naglasniku Radio Dalmacije, te dodao:

‘Zajednica ekipnih sportova grada Splita ozbiljno razmatra mogućnost da u znak solidarnosti s Hajdukom njeni članovi ne nastupe u svojim ligama sljedećeg vikenda!’.

Izvor: tportal.hr

Odgovori

Skip to content