VATRENA KOLINDA srušila sve rekorde na FB!

Kolindina slika u dresu Vatrenih s utakmice srušila sve rekorde na FB!

Ovo je prvi puta da je tako visoki dužnosnik, kao što je predsjednica države, umjesto u VIP loži, rezerviranoj za uglednike iz svijeta sporta, politike, gospodarstva, kulture, sjela među navijače na tribinu Zapad.

Fotografija hrvatske predsjednice Kolinde Grabar- Kitarović, s utakmice Hrvatska- Norveška na maksimirskom stadionu, a koju je objavila na svom Facebook profilu postala je hit dana na društvenim mrežama.

Sliku je do trenutka u kojem pišemo tekst, lajkalo gotovo 35.000 korisnika FB-a, a podijeljena je čak 592 puta!

Kako saznajemo, riječ je o, vjerojatno, najbrže organički rastućem postu na Facebooku koji je objavila neka javna osoba.

Ovo je prvi puta da je tako visoki dužnosnik, kao što je predsjednica države, umjesto u VIP loži, rezerviranoj za uglednike iz svijeta sporta, politike, gospodarstva, kulture, sjela među navijače na tribinu Zapad. Svi hrvatski predsjednici (izuzev bivšeg Josipovića, koji nije ni posjećivao nogometne utakmice na Maksimiru), uvijek su sjedili na strogo rezerviranim mjestima u VIP loži.

Time je još jednom potvrdila svoje puno puta izrečene riječi i u izbornoj kampanji, ali i nakon što je izabrana za predsjednicu, kako će biti ”blizu običnog, malog čovjeka”.

Očito je da je svojim subotnjim skromnim ponašanjem, koje je izazvalo oduševljenje građana, a ne samo navijača, pokazala da neće odstupati od obećanja koje je davala. A čini se da je svojim dolaskom donijela i sreću našoj reprezentaciji, jer je Hrvatska suvereno pobijedila Norvešku s 5:1!

Izvor: direktno.hr

Odgovori

Skip to content