Željko Jovanović pridružio se SDP-ovim elitnim pljuvačima po našim braniteljima

SDP-ovim “Tropa de Elite” pljuvača po našim braniteljima pridružio se i Željko Jovanović, donedavno jedan od glavnih SDP-ovih operativaca i čovjek koji je od mnogih Hrvata opravdano percipiran najgorim ministrom u povijesti Lijepe naše. Sad kad se oglasio dotični gospodin, valjda će i onima kojima su mediji isprali mozak, a koji su o ponečemu vezanom za događanja u Savskoj 66 dvojili, sve biti jasno. Pogledajte samo ovaj impresivni niz pljuvačkih elitnih SDP-ovih postrojbi: Radmanov HRT, Index, Jutarnji list i slični, pa izvjesni branitelj Erceg (detaljnije informacije se mogu dobiti kod srpskog generala Mladića), izvjesni Grahovac čiji bi pedigre trebalo malo bolje istražiti (ne sumnjamo da bi prikupljeni podatci bili jako zanimljivi široj hrvatskoj javnosti), izvjesna Marijana Mirt koja jako sliči mlađahnoj tetki s fotografije na kojoj poziraju mali četnički manekeni dobrano opremljeni svojim prepoznatljivim oruđem te još neki zanimljivi, a uvijek do bola slični likovi. Ministre iz ove Vlade koji naprosto izgaraju od ljubavi za Hrvatsku nema potrebe niti spominjati, a ne treba spominjati niti kojekakve pusiće i puhovske. Čovjek se naprosto mora upitati iz kakve su mračne rupetine svi zajedno izbauljali. Znamo iz koje kuhinje potječu pa nam je već dosadilo stalno trubiti o tome, no, nekako uvijek ostanete zatečeni količinom mržnje i laži koje poput otrova štrcaju oko sebe. A svi se okomili na Časnog domoljuba, Hrvatskog branitelja, Stopostotnog hrvatskog ratnog vojnog invalida, Čovjeka bez obje noge, Čovjeka vezanog za kolica, Čovjeka koji ima samo istinu i ljubav prema domovini Hrvatskoj, Čovjeka koji se nije štedio prije dvadesetak godina a koji je i danas hrabro stao pred smrtonosni udbaški stroj. Đuro samo hrabro!

U nastavku donosimo tekst s portala dnevno.hr.

Željko Jovanović se obrušio na branitelje: ‘Ovo je postalo nepodnošljivo’…

SDP-ov saborski zastupnik reagirao je na kaznenu prijavu branitelja iz Savske protiv Indexa, Jutarnjeg i Milanovića.

Željko Jovanović, saborski zastupnik SDP-a i bivši ministar obrazovanja, na Facebooku je oštro reagirao na današnju press konferenciju hrvatskih branitelja iz Savske 66 kada su obavijestili javnost da su portal Index, Jutarnji list i premijera Zorana Milanovića kazneno prijavila zbog govora mržnje.

“Tko je sljedeći? Hoće li prijaviti sve građane Hrvatske kojima je prodavanje magle i jeftine demagogije Glogoškog, Klemma i šatoraša postalo nepodnošljivo! Ima li netko da toj ekipi objasni da upravo oni svojim nezakonitim šatorskim zauzimanjem javne površine, lažnim glumatanjem i “žrtvom” boravka u šatoru, uzurpiranjem kuće namijenjene invalidima na liječenju, prijetnjama svima koji misle drugačije i ostalim priglupim i besmislenim izjavama najviše ugrožavaju dignitet branitelja Domovinskog rata?!”, napisao je Jovanović na Facebooku.

željko-jovanović

Izvor: dnevno.hr

1 comment

  1. Kornelij

    Nije se on pridružio, on je bio i ostao među glavnim pljuvačima.

Odgovori

Skip to content