Tracey Allison Glavina: Jesu li Splićanke stvarno najljepše žene na svijetu?

Split je samoproglašeni “najljepši grad na svijetu” pa ne bi trebalo biti iznenađenje da najljepši grad na svijetu također tvrdi da je prepun najljepših žena na svijetu, piše blogerica Tracey Allison Glavina u tekstu “Are Split Women Really the Most Beautiful in the World?” na portalu Croatia Total Split.

Hrabra je to izjava, nastavlja Tracey Allison, imajući na umu konkurenciju s brazilskim super-modelima i hollywoodskim starletama, ali građani Splita čvrsto stoje pri svojoj tvrdnji u što su se iz prve ruke uvjerili brojni posjetitelji.

Split-Women61
Kada ste u Splitu, nemoguće je ne primjetiti ta “čuda prirode” kako lepršaju svojim visokim, tankim okvirima, s europskim crtama lica savršenog make-upa i nepogrešivog smisla za modu, po modnoj pisti koja se zove Riva, prepričava Tracey. Turisti iz cijelog svijeta su to primjetili i komentirali, pa čak je i poznati DJ David Guetta komentirao kako Split zaista ima najljepše žene na svijetu.

Ta činjenica je dosta dobro poznata u Hrvatskoj i u Splitu, ali zašto nije i diljem svijeta – pita se mlada blogerica. Iako je Hrvatska mala zemlja, to da su Splićanke najljepše žene na svijetu očito je najčuvanija svjetska tajna! Zašto nikada ne vIđamo splitske supermodele umjesto brazilskih na modnim pistama Victoria’s Secret? Zar ne bi trebale biti na svim naslovnicama modnih časopisa i nositi krunu svih izbora za miss? Jeli moguće da je to ipak sve mit – ideja koja se kao takva sviđa ljudima, ali nije zapravo istinito? pita se Tracey.

Split-Women31
E pa nije, sudeći prema najnovijoj listi Bryaanbazaara 102 najseksi Europljanke, koja uključuje Jelenu Rozgu i Natašu Janjić, a obje su iz – Splita. Svijet možda i jest u mraku neznanja. Baš kao što su ljepote Hrvatske bile stoljećima nepoznate ostatku svijeta, možda je to slučaj i sa lijepim ženama u Splitu, ali ne zadugo – predviđa blogerica.

rozga
Ako je Hrvatska postala svjetski poznata turistička destinacija kao što i zaslužuje, samo je pitanje vremena kada će svjetske modne agencije poslati svoje skaute da pronađu neotkrivene ljepotice Splita, zaključuje Tracey. Stoga, cure krenite odmah na Rivu!

Tracey Allison Glavina/Croatia Total Split.

Izvor: maxporatl.hr

Odgovori

Skip to content