Meksiko otkrio vezu izvanzemaljaca i Maja

“Nedavno objavljeni dokumenti Maya, odnosno predmeti koji datiraju najmanje 1300 godina otkrivaju da ljudska vrsta nije sama i da ima vrlo naprednu tehnologiju, uključujući svemirska putovanja koja su vjerojatno postojala neko vrijeme.

Ne samo da je meksička vlada ove artefakte prezentirala kao dokumente koji potvrđuju izvanzemaljski kontakt s Mayama, već smatraju kako ovi posjetitelji mogu predstavljati naše pretke, točnije da nastanak ljudske rase na planeti vjerojatno možemo zahvaliti istraživačima iz dubokog svemira.

Drevni astronaut prikazan na majanskoj pločici.

Neki smatraju da je vladino predstavljanje ovih informacija veliki korak naprijed za čovječanstvo kao istina koja se konačno polako pušta u javnost. Nadam se da će to potaknuti i druge vlade diljem svijeta da izađu s ovakvim informacijama, da maknu veo tajni s NLO-a i izvanzemaljske istraživačke zajednice za dobrobit svih.”

mexico-vanzemaljci2-350x167

[1] Dva kruga u blizini centra artefakta izgledaju kao da čine Zemlju. [2] Izgleda kao neka vrsta letjelice. [3] Čini se kao masivni komet ili asteroid koji je krenuo prema Zemlji. [4] Izgleda kao posebno dizajnirana letjelica sposobna za skretanje velikog kometa ili meteora, kao što je NASA-in “Deep Impact”. [5] Čini se kao astronaut koji kontrolira letjelicu. [6] Izgleda kao inteligentno kontrolirana letjelica.

Meksička vlada također je najavila objavljivanje majanskih kodeksa (knjiga), artefakata i značajnih dokumenata koji dokazuju kako su Maye imali kontakte s vanzemaljcima te da su te podatke potvrdili arheolozi.

U objavi za javnost Rosando je potvrdio kako su Maye imale kontakte s izvanzemaljcima te da su takvi događaji prevedeni iz originalnih majanskih kodeksa koji se još uvijek čuvaju u podzemnim bunkerima vlade Meksika. Intelihub prenosi kako je Rosando u nedavnom intervju za Wrap priznao da u meksičkoj džungli postoji sletna staza stara 3.000 godina. Također je dodao da meksička vlada čuva u tajnosti tu informaciju skoro 80 godina.

Mayanski Calakmul, mjesto pronalska artefakata s potvrdom kontakta s izvanzemaljcima.

Za sada se zna da pločice s reljefima i duborezima na kojima se vide prikazi izvanzemaljca i NLO-a dolazi iz mayanskih ostataka u Calakmulu u Meksiku i nekoliko nalazišta u Gvatemali. Guardian je ove artefakte opisao kao provokativne i otkrivajuće no smatra da trebamo pričekati s objavom novog dokumentarca, takva stanovišta dijeli i ministar turizma Guatemale Guillermo Novelli Quezada.

Izvor: hop.hr

Odgovori

Skip to content