HRVATSKA PROBUDI SE!

Zar je Hrvatska spala na to da je ponovno bude teški invalidi u kolicima ispod šatora u Savskoj 66. Tko te je umrtvio nakon tvoje veličanstvene teške pobjede u Domovinskom ratu.

Sada ti spočitavaju razne izmišljene grijehe vladajući dezerteri, zakleti neprijatelji koji nikada nisu htjeli ili koji su bili protiv tvoje samostalnosti države RH. I dokle ćeš trpjeti da te ponovno napadaju četničke vojvode i ratni zločinci koji su zaposjeli vodeće položaje u toj četničkoj Srbiji. Dokle će usnule hrvatske institucije HAZU, Društvo hrvatskih književnika, Matica Hrvatska i druge hrvatske organizacije kao i Katolička Crkva u Hrvata dozvoljavati da četnički svetosavci nesmetano uz podršku izdajničke vladajuće kike groznim lažima vrijeđaju cijeli hrvatski narod groznim izmišljenim žrtvama Radnoga sabirnoga logora Jasenovca, sa skoro stotinu tisuća nepostojećih žrtava za što se tek sada zanima Javna ustanova spomen područje Jasenovac.

Zločinci su svoje žrtve pripisivali Hrvatima NDH I tako je bilo po svim “ustaškim stratištima”. Hrvatski znanstvenik dr. Josip Jurčević sa Instituta “Dr. Ivo Pilar” je napisao svoje istražno djelo u kojemu tvrdi kako je samo 0,13 posto svih zločina u NDH pripadalo Ustašama. I o tome se šuti kao da se još uvijek nalazimo u titoističkoj tamnici. Teški ratni zločinci četničke vojvode iz Srbije šalju svoje ministre provokatore na nekakve srbo komemoracije pred Šaranovu jamu Jadovna, gdje četničke bradonje nariču nad četrdeset tisuća bačenih Srba u tu jamu u kojoj ne postoji niti jedan jedini ljudski kostur, što se pokazuje i televizijskim snimcima hrvatskih speleologa koji su tu Šaranovu jamu pretraživali. Nitko se ne usudi javno reći čedama da se maknu iz RH i da ne šire laži među građanima RH. Ni te hrvatske akademije, ni književna društva, ni Matica Hrvatska, ni katolički Kaptol.

Pa tko i na koji način mora jednom poskidati te srpske ploče iznad te jame na kojima pišu te strahote kojih uopće nikad nije bilo u Šaranovoj jami. Zato javno tražimo od Hrvatskog nacionalnog etičkog sudišta da pokrene to pitanje preko tih spomenutih hrvatskih institucija da nas nikakvi Pupovci kao i Vulini ne sramote i vrijeđaju u vlastitoj državi RH. Ako nitko to neće onda će se morati to pitanje istražiti sudskim putem kao i naložiti progon svih onih koji tako vrijeđaju cijeli hrvatski narod svojim izmišljenim lažima i u Jasenovcu i u Šaranovoj jami. Moraju se poskidati sve te izmišljene ploče po izmišljenim stratištima od strane NDH koja je bila država ovoga istoga hrvatskog naroda. Čije je mnoštvo bilo na Bleiburgu ako nije naše hrvatsko koje su jugofašisti onako genocidno mučenički likvidirali poslije rata kao osvete za Jasenovac i Šaranovu jamu. I eto još uvijek imamo vladajuću jugočetničku kliku koja to Srbima odobrava da teroriziraju ovaj hrvatski narod i nakon Domovinskog rata i Olujnih pobjeda, za što će jednom morati odgovarati svi pred poviješću hrvatskog naroda.

Nakon najnovijih hrvatskih komemoracija ispred Hude jame u Sloveniji, čuli su se razgovori hrvatskih i slovenskih prijatelja, kako je Slovenija hrvatsko grobište i da bi bilo dobro da se Slovenci i Hrvati ujedine u jednu Hrvatsko-Slovensku državu, jer pripadaju istoj katoličkoj vjeri i kroz povijest su štitili jedni druge u svim prigodama od svih nasrtaja sa istoka i zapada. Neki tvrde kako se Slovenija nekada zvala Karantanska Hrvatska i koko je Ivan Supek pisao da nemaju dva sličnija naroda u Europi od hrvatskih Zagoraca i Slovenaca. I ne bi se Slovenci trebali otimati za Piranski zaljev, tj. hrvatsku Savudrijsku valu, nego bi imali svoje more sve do Crne Gore, kojoj su komunisti poslije rata dodijelili hrvatsku Boku Kotorsku. Hrvatsko-Slovenska država bi postala kao nekada Čehoslovačka koju neki žele ponovno obnoviti. Bili bi zajedno daleko i jači i bogatiji jer smo svakako upućeni jedni na druge kroz povijest.

Mate Ćavar/dragovoljac.com

Odgovori

Skip to content