ALBANCI SLAVE – BIJESNI SRBI U DEBELOM MINUSU

“POBIJEDIT ćemo bez dronova i tuđe pomoći”, poručio je srpski premijer Aleksandar Vučić svom kolegi s albanske strane, Ediju Rami, koji je s oduševljenjem objavio veliku vijest kako je Albanija pobijedila Srbiju na Međunarodnom sportskom arbitražnom sudu u Lausanni.

Albanci uživaju u srpskoj nesreći, a političari ne pridonose miru

Naime, CAS je ustvrdio da je Srbija kao organizator susreta kriva što je došlo do prekida kvalifikacijske utakmice održane u Beogradu te joj je oduzeo tri boda, a Orlovi sada imaju -2 boda na kontu te su miljama daleko udaljeni od Europskog prvenstva u Francuskoj. I dok u Srbiji tuguju i smatraju da je odluka nepravedna, Tirana slavi.

“Pobjeda međunarodne pravde. Tri boda za crveno-crne”, napisao je na Twitteru albanski premijer, kojem je promptno odgovorio Vučić.

“Odluka suda predstavlja uvredu za sve normalne ljude”, napisao je Vučić na Twitteru, a zatim je dodao: “Pobijedit ćemo vas u Tirani, bez dronova i tuđe pomoći”.

Vučićevo obećanje nije previše zabrinulo Albance. Njihovi mediji trljaju Srbima sol na ranu pa tako možete pročitati naslove poput: “Zbogom, Srbija”, “Pobjeda nogometa nad mržnjom iz Beograda”, a često se recitiraju “provokacije iz Srbije”. Kad smo kod provokacija, imaju i Albanci svog konja za utrku. Portal Telegrafi donosi grafiku u kojoj stoji rezultat Srbija – Albanija 0:3, a među strijelce su upisali prvog albanskog premijera Ismaila Qemalija i narodnog heroja Isu Boletinija, čija su lica krasila zastavu “Velike Albanije” koja je vijorila u Beogradu, te Albansko ratno zrakoplovstvo kao strijelca trećeg pogotka.

telegrafi_30_srbija_ss

Predsjednik albanskog Saveza najavio uzvrat: Učinit ćemo sve da taj dan pretvorimo u slavlje

Bez obzira na provokacije, predsjednik Nogometnog saveza Albanije Armand Duka želi smiriti tenzije.

“Reprezentaciju Srbije dočekat ćemo kao prijatelja i učinit ćemo sve da taj dan pretvorimo u slavlje”, poručio je Duka. Međutim, albanski navijači još davnih dana su se oglasili oko gostovanja “prijatelja iz Srbije”. Doduše, prijetili su samo srpskim navijačima.

“Savjetujem srpskim majkama da ne puštaju svoje sinove u Albaniju, jer će se u suprotnom vratiti u kovčegu. Prebit ćemo ih, a polovinu zapaliti”, poručio je vođa albanskih huligana prije nekoliko mjeseci.

Uzvratna utakmica igra se 8. listopada u Tirani.

Izvor: index.hr

Odgovori

Skip to content