DAVOR DOMAZET LOŠO: Najveći je problem hrvatskog naroda da se ne zna ponašati pobjednički

Sinoć je u organizaciji Hrvatske udruge Bendikt, u prepunoj dvorani Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu, predstavljena knjiga “Admiralovi zapisi – O pobjedi i ljubavi” autora admirala Davora Domazeta- Loše.

Autor: Miljenko Marinić
Datum: 01.10.2015.

Kao uvodničari na ovom kulturnom događaju govorili su dr. Vide Popović, predsjednik Hrvatske udruge Benedikt te Petar Škorić, u ime Hrvatskog časničkoga zbora Grada Splita.

 DSC05894 2

Knjiga govori o manje vidljivoj strani Domovinskoga rata i o stvarima koji nisu poznate hrvatskoj javnosti, o dobrim i lošim momcima iz hrvatskih redova te njihovim zaslugama u Domovinskom ratu. Admiralova knjiga prava je riznica nepoznatih činjenica o događajima i ličnostima iz nedavne hrvatske povijesti.

Admiral je iz te prebogate riznice izdvojio tek nekoliko misli:
– Prva i druga Jugoslavija bile su masonske tvorevine iz kojih je trebala biti stvorena Velika Srbija.
– Tito je imao aktovku od zmijske kože od koje se nikad nije odvajao. Nitko nije poznavao njezin sadržaj. Nakon njegove smrti u njoj je pronađena kopija izvješća Austro-ugarskog ministarstva rata iz jeseni 1915 godine, na kojem je popis poginulih dočasnika i vojnika iz bitke u Galiciji, a na njemu je ime kaplara Josipa Franje Broza.
– Tito nije bio Staljinov čovjek, već Churchillov i ovo su riječi koje mu je Churchill izgovorio na posljednjem njihovom sastanku u Splitu:
“Ti si Tito moj drugi sin, moj duhovni sin, kada bi postojala reinkarnacija, želio bih da se moj duh spoji s tvojim duhom i jedinstvo naših duhova, stvorilo bi nadčovjeka.”

DSC06023 2

– Kada analiziramo ove Churchillove riječi: duhovni sin, reinkarnacija, spajanje duhova, nadčovjek, dolazimo do jezika masonskog okultizma. Savijena desna ruka sa stisnutom šakom kao komunističko-partizanski pozdrav zajedno s fašističkom podignutom desnom rukom, simbolika je i alegorija masonstva, proizvedena u tajnim radionicama ovih urotnika.

– Tito je izvanbračni sin uglednog i bogatog Bečanina i Hrvatice, koja je radila kao kućna pomoćnica u njegovoj kući. Otac mason priznaje ga za zakonitoga sina, te uz bogatu novčanu pomoć majci, omogućava mu široku naobrazbu. Ubrzo Tito i sam postaje član masonskih loža, te za vrijeme Prvog svjetskog rata dobiva zadatak da pomogne revoluciju u Rusiji. Tamo se ujedno pripremao za dolazak u Jugoslaviju, gdje će osvojiti vlast te promijeniti društveni sustav, a sve pod paskom Steve Krajaćića koji mu pribavlja identitet kaplara Josipa Franje Broza.

Dotakao se admiral geostrateške važnosti Kupresa i važnosti obrane Bosne i Hercegovine u Domovinskom ratu, te završio riječima o važnosti vojno-redarstvene operacije Oluja:
“Oluja je jedina operacija u povijesti ratovanja koja je spriječila genocid nad jednim narodom, a uz primjenu najviše razine etike prema poraženom narodu. Najveći je problem političkih elita i hrvatskog naroda što se ne zna ponašati pobjednički, u smislu da je svjestan veličine djela koje je učinio”, završio je admiral Domazet-Lošo.

Hrvatska udruga Benedikt

Odgovori

Skip to content