TOTALNA ŠUTNJA UDBAŠKIH MEDIJA O PRIJETNJAMA STIPE MILANOVIĆA

Apsolutno svi udbaški mediji prešutjeli su bombu od vijesti da je Stipe Milanović, otac Zorana i Krešice Milanovića, prijetio likvidacijom novinarima Velimiru Bujancu i Gordanu Maliću. Ima li u tim medijima još uopće išta od medija, ili se isključivo radi o udbaškim propagandistima?

Evo što kaže Gordan Malić za portal Direktno :”Obitelj Milanović očito ima planove koje ne žele otkrivati u izbornoj kampanji. Nije lijepo čuti da uključuju i premlaćivanja novinara, makar to izgovara najstariji član obitelji kojeg nitko ne uzima za ozbiljno. I sve to zbog činjenice da je jedna službenica Porezne uprave dirnula u interese tvrtke Pismohrana servis d.o.o, o čemu sam govorio na jedinoj dostupnoj mi televiziji. Ako žele i to ukinuti onda vjerujte mi da to neće biti zbog govora mržnje nego zbog govora općenito”.

Trebalo je proći dva puna dana od kada je Stipe Milanović prijetio Bujancu pa da tu i tamo koji medij o tome progovori, onako kao da se radi o nevažnoj vijesti, dok bi u svakoj drugoj zemlji to bila vijest za naslovnicu.

S tim što se nakon dva dana vjerojatno konačno shvatilo da se neće moći zataškati, pa su nevoljko objavili.

Možemo samo žaliti sa medijskim slobodama u Sjevernoj Koreji.

Izvor: dragovoljac.com

Odgovori

Skip to content