CHARLIE SHEEN OTKRIVA VELIKU TAJNU: HIV pozitivan?!

Slavni glumac sprema se otkriti osobnu tajnu: Potvrdit će da je HIV pozitivan?

Sheen je navodno HIV pozitivan već nekoliko godina, a činjenicu da je zaražen HIV-om skrivao je zbog straha od višemilijunskih tužbi njegovih bivših partnerica među kojima su i brojne slavne dame.

Slavni glumac Charlie Sheen sutra će dati ekskluzivan intervju Mattu Laueru u NBC-jevoj emisiji ‘Today’ u kojoj će, kao je najavljeno, otkriti svoju veliku osobnu tajnu, piše Daily News.

Mnogi nagađaju da će Sheen tijekom svog gostovanja u emisiji otkriti da je upravo on velika zvijezda zaražena HIV-om o kojoj su se raspisali strani mediji proteklih nekoliko tjedana. Sheen je navodno HIV pozitivan već nekoliko godina, a činjenicu da je zaražen HIV-om skrivao je zbog straha od višemilijunskih tužbi njegovih bivših partnerica među kojima su i brojne slavne dame.

-Charlie je mislio da je neuništiv i nije poduzimao nikakve mjere opreza iako je uživao u visokorizičnim seksualnim odnosima- kazao je glumčev prijatelj za Inquirer.
Isti magazin objavio je i priču Sheenove bivše supruge Brooke Mueller koja je potvrdila da postoji velika vjerojatnost da je otac njezinih sinova zaražen HIV-om.

-Danima sam se drogirala s njim. Nisam se mogla nositi s činjenicom da ima HIV. Prije šest mjeseci dijagnosticirali su mi očnu bolest, a nakon toga pojavila se i mogućnost da me Charlie zarazio HIV-om- napisala je Muller u poruci koju posjeduje magazin Inquirer.

Unatoč svom promiskuitetnom načinu života Sheen ne zna kako se zarazio virusom, a bolest je tajio i između ostalog jer je smatrao da će mu priznanje da je HIV pozitivan uništiti karijeru.

-Bio je prestravljen činjenicom da će njegov glumački talent biti nakon otkrića biti zaboravljen- kazao je izvor.

Izvor: vecernji.hr

Odgovori

Skip to content