SLAVEN LETICA: Joe Biden u raljama jadnog, neukog i bijednog hrvatskog apatridskog ‘novinarstva’

Američki potpredsjednik Joe Biden u raljama jadnog, neukog i bijednog hrvatskog apatridskog ‘novinarstva’

Dolazak jednog od najvećih prijatelja hrvatskoga i bošnjačkoga naroda, američkog potpredsjednika Joea Bidena u Zagreb, neki su mediji popratili nečuvenim javnim vrijeđanjem državnika koji pripada uskom krugu zapadnih državnika zaslužni za rušenje zločinačkog, osvajačkog i genocidnog velikosrpskoga pokreta, predvođenog Slobodanom Miloševićem i vodstvom Jugoslavenske narodne armije, napisao je prof dr. Slaven Letica na facebooku

Današnji američki potpredsjednik, a ondašnji senator prvi je Slobodana Miloševića nazvao ratnim zločincem, imao je jednu od ključnih uloga u ukidanju embarga na uvoz oružja i naoružavanje Hrvata i Bošnjaka, a – uz Boba Dolea – predvodio je skupinu senatora koja je vršila pritisak na Billa Clintona i Bijelu kuću da uz pomoć NATO-a slomi kralješnicu genocidnog zla.

Vjerni, glupi i slijepi čitatelji anonimnoga “novinara” (potpisan je kao G.Ba) koji američkog potpredsjednika naziva “Jezivi Joe” nastavili su na društvenim mrežama vrijeđati visokog i važnog gosta naše predsjednice KGK i predsjednika VRH-a Zorana M. kao “onog pedofilčinu (kojeg ubuduće) odmah po slijetanju treba privesti i zadržati u hangaru” u Zračnoj luci dr. Franjo Tuđman.

Apatridsko neznanje, slijepa mržnja i uličarski primitivizam ne poštuju čak ni činjenicu što je Joe Biden svojevremno doživio strašnu obiteljsku tragediju: dok su se vozili kako bi kupili Božićno drvce, u prometnoj nesreći poginuli su mu prva supruga i kćer, a dva su mu sina teško ranjena. Prije šest mjeseci (31. svibnja 2015.), koji je bolovao od tumora na mozgu, umro je njegov najstariji sin Beau Biden. Bio je nadaren i popularan demokratski političar za kojeg se vjerovalo da će igrati važnu ulogu u američkoj politici. Meni, evo, ostaje da se ovim zapisom ispričam g. Bidenu, a vas molim da lajkate moj zapis kao gestu zahvalnosti prema velikom hrvatskom prijatelju, velikom državniku i uglednom sveučilišno profesoru i piscu Joeu Bidenu.

prof.dr.Slaven Letica

Kamenjar.com | fb/Slaven Letica

Odgovori

Skip to content