PREGLED 2015.: Ovo su najbolje igre za vaš PlayStation 4

U slučaju da vam nije dosta novogodišnjih top lista, donosimo vam onu koju su vlasnici Sonyjeve konzole najviše čekali: Najbolje videoigre za PlayStation 4 u 2015.

S obzirom na to da se radi o najprodavanijoj konzoli, lako je zaključiti da je PS4 imao jako dobru godinu. Velik broj višeplatformskih naslova, nekoliko ekskluziva te svesrdna podrška gejmerske zajednice učinili su japansku konzolu vodećom platformom za gejming.

Pitanje je, doduše, koji su to najbolji naslovi koje vlasnici četvrte plejke mogu igrati ovih praznika? Odgovor vam donosimo u našoj kratkoj, ali slatkoj listi najboljih naslova za PS4.

Prije no što se bacimo na nabrajanje napomenimo da smo se trudili izabrati ekskluzivne igre za PlayStation ili su u pitanju toliki hitovi da bismo sagriješili da ih ne spomenemo.

 

5. Until Dawn
Peto mjesto na našoj top listi zauzima atmosferični horor Until Dawn Supermassive Gamesa. Pored priče koja odjednom ismijava i čini posvetu horor filmovima iz devedesetih, ovaj naslov ima zanimljiv sustav napredovanja što kroji nastavak priče ovisno o vašim odlukama. Takozvani butterfly effect najveći je adut igre te, osim inovativnog koncepta, daje joj dodatnu vrijednost po pitanju naknadnih prohoda.

 

4. Tearaway Unfolded
Ako ste kojim slučajem igrali originalni Tearaway na Viti, velike su šanse da vas Unfoded neće pretjerano oduševiti. Ako u drugu ruku ovu igru igrate bez pokretanja prijenosne verzije, vjerujte nam, ostat ćete zapanjeni. Osnovni koncept interaktivne slikovnice Media Molleculea podignut je na novu razinu pomoću compainon appa te oplemenjen zanimljivim načinom korištenja svih prednosti PlayStationovog kontrolera.

 

3. Uncharted: The Nathan Drake Collection
Velik povratak Nathana Drakea na PlayStation 4 u obliku remasteriranih inačica dosadašnjih nastavaka Uncharteda fantastična je prilika za nove igrače da se upoznaju s jednim od najboljih akcijsko-avanturističkih naslova na PlayStationu. I znate što? Radi se o kolekciji koja zbog visokih produkcijskih vrijednosti predstavlja jednu od najboljih kompilacija videoigara koje možete kupiti.

 

2. Bloodborne
Tražite brutalno tešku akcijsku avanturu, koja je i ekskluziva i pritom ima super priču? Akcijski RPG From Softwarea čini fantastičan posao radeći apsolutno sve navedeno te – što je najbolje – dokazuje da se koncept akcijskog ultrateškog RPG-a ne mora vrtjeti oko spore i kalkulirane borbe mačem i štitom. Nedavno izašla ekspanzija The Old Hunters apsolutni je must have za sve kojima izvorna igra nije dovoljno izazovna!

 

1. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
Kojimino šuljačko remek-djelo napravljeno je kako bi oduševilo sve ljubitelje taktičkog prikradanja i otvorenog imerzivnog sandbox svijeta. Ovaj višeplatformski megahit definitivno je jedan od naslova koje biste morali zaigrati na svojoj plejci, pogotovo ako ste ljubitelj kvalitetnih i zapanjujuće dubokih akcijskih naslova!

Izvor: tportal.hr

Odgovori

Skip to content