AGONIJA JE ZAVRŠENA: Mall na Mejašima konačno se otvara krajem mjeseca

POČINJE ŠOPING GROZNICA! Jedan od najvećih trgovačkih centara u Hrvatskoj konačno dobio uporabnu dozvolu

NAJNOVIJE

Informacija o konačnom otvorenju Split of Mall služebno nam je potvrđena i u Gradu i od strane investitora.

– Trgovačko-zabavni centar Mall of Split dana 02. veljače 2015. godine ishodio uporabnu dozvolu, čime je nakon višegodišnjeg razvoja i građenja centar spreman za javnost.

Trgovački centar Mall of Split je već neko vrijeme u potpunosti izgrađen, međutim sada je, zajedno sa svojim pratnerima zakupnicima, u potpunosti spreman za otvorenje.

O točnom datumu otvorenja pravovremeno ćemo obavijestiti medije i zainteresiranu javnost kada isti bude utvrđen – navode iz Mall of Split.

RANIJE

-Trgovački centar Mall of Split svoja bi vrata trebao otvoriti koncem velječe ili prvih dana ožujka.

To je informacija, kako neslužbeno doznajemo, koja se proširila među zakupcima prostora, a stigla im je od ljudi koji vode centar na Mejašima.

Ta informacija kaže da su stigle uporabne dozvole, ali se još ne zna što je s onima za pristupne prometnice.

– Centar još uvijek nije niti blizu uporabne dozvole, a samim time ni toliko željenog otvaranja. Nismo baš daleko odmaknuli – komentirao nam je koncem siječnja Teo Vojković, pročelnik gradskog Upravnog odjela za prostorno uređenje i graditeljstvo.

Za razliku od njega, gradonačelnik Ivo Baldasar na sjednici Gradskog vijeća rekao je da je projekt na Mejašima u završnoj fazi i da se i lokalna vlast i investitori “muče oko toga”.

Situacija je tada bila da su investitoru nedostaja tri ključna papira – atesti za beton, oni za protupožarnu zaštitu i lokacijska dozvola za ceste.

Očito je baldasar bilo bolje informiran od svoga pročelnika.

Izvor: Slobodna Dalmacija

Odgovori

Skip to content