POUZDANO PRAVILO: Koga medijski kmeri gaze, taj je za Hrvatsku najbolje rješenje!

Veličanstveni domoljubni skup odražan je u velikoj dvorani hotela Panorama, dvorani koja je bila pretijesna za sve koji su došli proslaviti 26. rođendan zagrebačkog HDZ-a.

Osjećala se ona prava domoljubna atmosfera, atmosfera pobjedničke stranke, atmosfera koja je nosila tu državotvornu i najveću stranku u Hrvatskoj iz pobjede u pobjedu u protekle četiri godine.

Rođendanskom slavlju bili su nazočni brojni ministri, predsjednik Hrvatskog državnog sabora, a prave salve oduševljenja izazvao je ministar kulture Zlatko Hasanbegović nakon što ga je najavio voditelj programa. Nevjerojatno je kako je taj čovjek u kratkom vremenu pridobio ogromne simpatije domoljubnog hrvatskog puka.

Nisam ni trunku pogriješio kad sam ministra Hasanbegovića označio kao najvažniju osobu u ovoj Vladi, nisam ni malo pogriješio što mu stavljam taj teret na pleća, jer potpuno je razvidno, taj teret, pomoći ćemo mu svi zajedno nositi.

Još jednom se pokazala sva bijeda kmerskih javnih truba koje i dan danas pribijaju ministra Hasanbegovića na stup srama, bijeda koja u svojoj nemoći čini tako nevjerojatne političke pogrješke na vlastitu štetu, jer su od ministra Hasanbegovića stvorili heroja hrvatske nacije u silnoj želji da ga eliminiraju po kratkom postupku.

Veličina potpredsjednika Hrvatske vlade, Tomislava Karamarka je neupitna, a njegov daleko najbolji govor od svih koje sam do sada poslušao spada u one državničke, neformalne govore pune topline, racionalnosti, ali i jakih političkih poruka članovima svoje stranke kao i svekolikom pučanstvu.

„Mogao sam biti premijer, mogao sam se potući za to mjesto, mogao sam rušiti sve oko sebe, mogli smo ići i na nove izbore zbog mojih ambicija, ali što bi za mene značila ta točkica na vrhu moje političke karijere u usporedbi sa Hrvatskom? Zbog Hrvatske je trebalo napraviti dva koraka nazad, a to očekujem od svih vas, trebate se zbog Hrvatske povući dva koraka i zaboraviti možebitne sebične interese“.

Tomislav Karamarko još jednom je naznačio razloge svog odustanka od premijerske stolice i ponovo je dokazao kako je bio potpuno u pravu.

Karamarkova eventualno suluda i narcisoidna borba za premijersko mjesto nakon što je MOST svojim naivnim politički pogreškama ušao u pregovore svezanih ruku, koje su mediji još više svezali, dovela bi do raspada pregovora i nemogućnosti bilo kakvog dogovora. Karamarko je svojim vlastitim opozivom spasio procese, spasio formiranje saborske većine, spasio formiranje vlade, a spasio je i MOST koji se našao u vrlo neugodnoj političkoj situaciji.

Svoju veličinu i empatiju prema svakom domoljubu Karamarko je iskazao kada je osobno, još jednom istakao ime ministra kulture Zlatka Hasanbegovića, a svi nazočni su još jednom urnebesno pozdravili tog dragog čovjeka i domoljuba. Bez imalo ljubomore, s iskrenim simpatijama Karamarko je pozdravio ministra, jer zna koliko je taj ministar važan za provedbu svih zadanih ciljeva.

A istakao ga je, jer se potpuno slaže sa Hasanbegovićem glede stavova o totalitarnim režimima, značaju hrvatske kulture i glede stavova o konačno slobodnoj Domovini na temeljima vizije dr. Franje Tuđmana, na temeljima vizionarskog Domovinskog rata na čelu s našim braniteljima.

„Domovinski rat i stvaranje države 90-ih godina vrhunac je hrvatske povijesti. To je istina! Nema većeg trenutka od onog stvaranja Hrvatske – koja postaje parlamentarna i demokratska država. U kojoj se napokon hrvatski čovjek osjeća slobodno. Drago mi je da ste pozdravili tako snažno ministra Zlatka Hasanbegovića. Tako je bilo i u Imotskom. Rekao je istinu – da hrvatski narod pravu slobodu doživljava i realizira tek nakon Domovinskog rata. Jer, nakon Drugog svjetskog rata hrvatski narod ulazi u komunističko ropstvo, jednoumlje, diktaturu, kult ličnosti, progone, zatvaranja, verbalni delikt… Zar je zločin reći istinu?!“ (Karamarko)

Tomislav Karamarko, izrastao je u pravog narodnjačkog lidera, a to postiže samo jednom inteligentnom logikom uzimajući u svoju političku platformu ono najbolje što su imali Starčević, Radić i dr. Franjo Tuđman. Jedistvo i pomirba, ali jedinstvo i pomirba prvenstveno hrvatske domoljubne populacije u koju bez rezerve uključuje i onu lijevu hrvatsku političku strukturu kojoj daje šansu za domoljublje! To je jedina moguća politika koja mora nadilaziti sve sebične partikularne i svjetonazorske interese stavljajući u fokus, na prvo mjesto, nacinalne interese Domovine.

Jedinstvo branitelja snažno je naglašeno, a u želji da nadopunim Kramarkove misli, čini mi se, potrebno je jedinstvo svih branitelja Hrvatske kojih je bilo preko 3 500 000, a uključujući i pomoć dijaspore gotovo duplo više.

Ne smije se događati da ekskluzivno pravo na naziv hrvatskog branitelja ima samo mala skupina ljudi, a pri tom se zaboravlja i u drugi plan stavlja sve one koji su zamozatajno na sve načine koji su im bili dostupni branili i stvarali ovu državu kao nužna logistika onima koji su bili na prvoj crti bojišnice. Ukupan hrvatski narod ne bi dobio državu bez branitelja niti bi branitelji stvorili Hrvatsku bez ukupnog hrvatskog nacionalnog bića. To mora postati interaktivan proces, međusobna ljubav, poštovanje i međusobna zahvalnost.

To je crta razdora koju su potencirali i uspješno proveli u djelo oni koji Hrvatsku nikada nisu željeli, a razdorom između branitelja i ukupnog hrvatskog naroda planski su uništavali tu praiskonsku želju hrvatskog naroda za slobodom.

Sistemom ucjene, kupovanja pojedinaca i grupacija iz braniteljske populacije „crveni“ i danas stvaraju dodatni razdor što se kristalno jasno vidjelo iz slučaja ministra Crnoje.
Netko će pomisliti kako je ovaj moj osvrt plaćeni hvalospjev Tomislavu Karamaru!

Nikada mi ne će biti žao ni jedne kapi „tinte“ koju sam potrošio braneći Karamarka unazad četiri godine u više od 5000 svojih komentara, braneći ga od morbidnih i lijevih i desnih trolova koji su bjesomučno, plaćeni ili indoktrinirani, pod svaku cijenu htjeli omalovažiti lik i djelo tog političkog lidera.

Nisam pripadao niti nominalno pripadam ni jednoj političkoj strukturi i baš zbog toga, zbog slobode koju treba imati svaki komentator, racionalno sam ocjenio da je upravo Karamarko ta osoba koja može povesti i stranku i Hrvatsku u bolju budućnost. I nema tu neke velike pameti ni nadnaravne političke intuicije. U ovom našem sumornom političkom okruženju treba vladati samo jedno pravilo. Onaj koga mentalni komunist bezočno napadaju je najbolji, a onaj kojega ti isti hvale je opasnost za Hrvatsku.

Isti put pakla prošao je Radić, Stepinac, predsjednik Tuđman, prošli smo i još uvijek taj put pakla prolazimo s predsjednicom Republike, isti put medijskog pakla prolazimo sa predsjednikom Vlade Oreškovićem, „ista meta isto odstojanje“ događa se Milijanu Brkiću, ministru Hasanbegoviću, itd.

Mentalni komunisti, titoljubci, jugoslavenčine i ORJUN-a napadaju uvijek najbolje hrvatske sinove i kćeri i oni su im prva meta!

Zapamtite, koga Milanović i njegovi medijski kmeri gaze, taj je za Hrvatsku najbolje rješenje.

A oni mediji koji gaze ove kvalitetne ljude u pravilu su državi Hrvatskoj, koju su vodili Jusipović i Milanović, dužni basnoslovne iznose oproštenog poreza i najobičniji su kupljeni i ucjenjeni plaćenici bez trunke objektivne i dobrodošle kritike na temeljima relevantnih dokaza.

Gdje je sada nestao najperfidniji „udbaški“ slogan HDZ=SDP kojega su nemilice forsirali i lijevi i desni s jednim jedinim ciljem i zadaćom: naštetiti HDZ-u i Domoljubnoj koaliciji. Tog slogana bile su pune novine i lijevih i „desnih“, bila su ga puna usta kojekakvih „Saveza za Hrvatsku“, lažnih predsjedničkih kandidata, pravih i lažnih komentatorskih trolova. Gdje je sada taj slogan?

Odjednom su se predomislili, danas je HDZ ustaška stranka i totalno je različita od SDP-a i to je nova paradigma neprijatelja Hrvatske. Nisu nas uspjeli srušiti s lažnim izjednačavanjem s jugoslavenima i notornim mentalnim komunistima, a sada su otišli u totalno drugu krajnost proizvodeći navodni fašizam. Da nije tragično bilo bi doista smiješno kojim se metodama služe neprijatelji Hrvatske.

I na kraju, znakovita poruka Karamarka na stranačkom skupu upućena članovima HDZ-a, ali i svekolikoj hrvatskoj javnosti.

„Hrvatska je moja ljubav! Šta još imam osim Domovine i obitelji? Svako jutro kad se probudite izmolite jedan „Očenaš“ za Domovinu i bit će vam lakše i bit će vam ljepši dan“!

Stvaranje Hrvatske, zemlje pravde i blagostanja nije završeno, tek je počelo!

Kazimir Mikašek-Kazo/hrsvijet.net

Odgovori

Skip to content