OVO JE NAJVAŽNIJA PORUKA OD TISUĆA TEKSTOVA KOJE SAM OBJAVIO: Hasanbegović ne smije pasti!

Jugoslavenska opozicija, malih brojeva ali snažne volje, u svom programu “Stvoriti ćemo pakao”, formirala je jedan broj “nezavisnih” grupacija, koje će “u ime naroda”, kad god bude zatebalo, izaći na Markov trg ili gdje god i odglumiti ulogu legitimnih predstavnika nezadovoljnog naroda.

Projugoslavenska sredstva informiranja će priliku izmusti do maksimuma i stvoriti atmosferu nezadovoljstva, skovanu u Milanovićevoj kovačnici novog balkanskog ustanka. Taj posao je osmišljen, organiziran i koordiniran na principima komunističke revolucije s iskustvom istočnog bloka, uključujući Sovjetski Savez, satelitske države Waršavskog pakta i Jugoslavije. Njima iz pozdaine u podršku stoje abolirane i nelustrirane snage. Oni su samo zrno u hrvatskoj vreći žita ali su organizirani. Jedini način da hrvatska apsolutna većina parira takvoj metodi kojom je toliko puta i toliko uspješno manjinska skupina uspijevala rušiti većinsku i narodnu vlast u toliko država, je stvoriti hrvatsku ORGANIZIRANU nevladinu, izvanstranačku snagu, koja će parirati ovakvim medijskim i propagandnim udarima.

Oni na svojoj strani nemaju ni brojeva, ni istine ni pravde, ali imaju organizaciju. Bez organizacije svi najbistriji umovi i najjači mišići ne znače ništa. Vlade i stranke ne mogu organizirati takve skupine. Nije prihvatljivo jer su ograničeni protokolom političkog ponašanja, pa ni Milanović ne dolazi na te skupove koji provode njegov program. Samo radi organizacijske sposobnosti jugoslavenske manjinske opozicije i neorganiziranosti hrvatske državotvorne većine, uspijeva, u ovom slučaju 15 ljudi, dobiti sav publicitet i postići učinak koji će onda njihove medije i organizatori u pozadini, do maksimuma iskorititi za svoje probitke, dok lijena i uplašena pseudonimizirana i iznad svega NEORGANIZIRANA većina sjedi za računalom i u sigurnosti svoja 4 zida im psuje majku izdajničku.

Njihov kapacitet se kreće u brojevima između 15 i nikad preko tisuće. Na svaku njihovu manifestaciju mora se biti spremno nastupiti, na isto mjesto, s brojevima koji će potpuno zaglušiti njhove glasove, na 15 sa 515, na 100 sa 1,000, na 1,000 sa 10,000. To se, međutim, ne događa spontano, kao što se spontano nije dogodio niti jedan njihov protest. Teško je naći prostest u svijetu kojemu u isto vrijeme nije organziran protuprotest osim što se u Hrvatskoj svaka šaka jada može prošetati gdje hoće i pokupiti sve naslovne stranice i udarne vijesti na televiziji, jer hrvatska većina misli da će vlada sve riješiti.

Vlada ne organizira demonstracije i proteste. Vlada se može tiho nadati da će i u njihovu podršku netko izaći na ulicu ali na to vas ne smije pozvati. Dapače, vlada mora ponavljati neutralnu demokratsku mantru da svatko ima pravo iznijeti svoje mišljenje, pa kako to pravo daje njima, daje ga i vama. Razika je jedino u učinku, između tog mišljenja iznešenog na facebooku i onog iznešenog na Markovu trgu. Ako se ne organizirate na način na koji su se organizirali oni, srušiti će i vas i vladu i sve peticije.

Sve p… karanje preko fb i mlataranje rukama gdje te nitko ne vidi, neće pomoći. Ja sam privatno ukazivao na ovaj problem nedostatka organiziranog nastupa i manji broj ljudi u Hrvatskoj je svjestan ove potrebe i pokušava nešto ostvariti. Sada po prvi puta izlazim javno i ako ovaj moj poziv bude proglašen subverzivnim, ne zaboravite da je onda subverzivno sve ovo što oni rade, kako bi koncentracijom napada na Zlatka Hasanbegovića, srušili legitimnu hrvatsku vlast u državi neorganiziranog hrvatskog naroda.

Dinko Dedić/Kamenjar.com

 

Odgovori

Skip to content