ZNANOST NEMOĆNA PRED BOGOM: Tijelo Padre Pija nije se raspalo – nitko ne zna kako!

IZGLEDAJU KAO DA SPAVAJU – Čudesa pred kojima čovjek nema odgovora

Znanost se u današnje vrijeme nudi svijetu kao ‘sveznajuća’ knjiga u kojoj možete pronaći odgovore na sva pitanja. Međutim kad djeluje Bog svi znanstvenici, sve literature i ljudski resursi padaju ničice na koljena.

Nema toga ljudskoga što može objasniti Božje djelovanje. Nema tog znanstvenika koji može objasniti Božja čudesa darovana ovom svijetu, kao dokaz njegova postojanja te njegove sveprisutnosti među nama ljudima koji nikako da prihvatimo da nismo bogovi i da su ljudske mogućnosti ograničene pred Božjim. Crkva danas broji više od 200 neraspadnutih tijela svetaca koji nakon smrti izgledaju kao da spavaju, kao da su živi a pred kojima znansot, liječnici i patolozi ostaju bez ikakvih odgovora. Ta su tijela, na čuđenje znanstvenika, godinama i desetljećima, ostala sačuvana – iako su pokapana u običnim lijesovima, nisu tretirana nikakvim sredstvima, te su se nalazila u uvjetima koji su pogodovali raspadanju. Jedno od najpoznatijih neraspadnutih tijela je ono najomiljenijeg sveca današnjice Padre Pija, kao i ono svete Bernardice koje je naprosto čudesno. Tako kažu i sva znanstvena izvješća koja nemaju odgovora.

padre-pio-660x413

Oboje ovih svetaca neprestano su poticali pobožnost prema Blaženoj Djevici Mariji i molitvi svete krunice. Padre Pio sam po sebi bio je čudo Božje. Njegov cijeli život prožet je čudesima, a on je i prvi stigmatizirani svećenik ali i veliki ispovjednik. Preminuo je 1968. godine a njegovo tijelo ekshumirano je 40 godina poslije 2008. godine potpuno očuvano, neraspadnuto a njegovo lice prožeto je živim bojama, što prkosi svim zakonima fizike i znanosti. Neraspanuto tijelo Padre Pija kao i ono svetog Leopolda Mandića, još jednog velikog ispovjednika postavljeno je u Rimu u staklenom lijesu na očigled svim vjernicima, a po Papinoj želji, po prvi put, izloženi u Rimu bit će kroz tjedan dana, počevši od 2. veljače, a sve povodom godine milosrđa.

https://youtu.be/AThjqoMLpU0

Izvor: ovdje

Odgovori

Skip to content