Kampanja ‘Nacije’: Jovanoviću, u ime Isusovo, ostavi našu djecu!

Riječ je o reklami za novi broj kršćanskog mjesečnika Nacija u kojem se očito obrađuje tema uvođenja zdravstvenog odgoja u obrazovni sustav.

{jathumbnail off}Danas su u Zagrebu osvanuli jumbo plakati na kojima dominira lik djeteta u hrvatskom “kockastom” dresu te natpis “Jovanoviću, u ime Isusovo, ostavi našu djecu”. Riječ je o reklami za novi broj kršćanskog mjesečnika Nacija u kojem se očito obrađuje tema uvođenja zdravstvenog odgoja u obrazovni sustav.

Inače, Naciju je pokrenuo Elvis Duspara u listopadu 2011. godine, a svi uključeni u projekt ovog mjesečnika su volonteri. Također, prvi broj je tiskan u nakladi od 18.500 primjeraka, a don Anđelko Kaćunko znao je kazati da urednici Nacije spadaju među one koji ga nadahnjuju.

Osim kampanje “Zaustavimo nastrani zdravstveni odgoj”, novi broj “Nacije” donosi pregršt zanimljivih tema poput “Dinosauri protiv evolucije: T-Rex opet pomeo Darwina”, “Fra Ivo Pavić: Liječenje dodirom“, “Izvješća rimskog egzorcista”, “Zlo jest ili nije manjak dobra?”…

M.S.

Odgovori

Skip to content