Pranje mozga – Paradoks rodne ravnopravnosti (VIDEO na hrvatskom)

Kada je Harald Eia snimio objašnjenja vrhunskih znanstvenika koja su temeljena na egzaktnim i empirijskim istraživanjima, čiji su rezultati bili u potpunoj suprotnosti s rodnom teorijom, vratio se u Norvešku i pokazao snimke istraživačima Nordijskog rodnog instituta.

{jathumbnail off}Nakon što su “rodni znanstvenici” bili suočeni s rezultatima empirijski provedenih istraživanja ostali su bez riječi, počeli su mucati, pozivati se na osobno iskustvo, na nepogrješivost svojih teorija, na nadmoć svoje teorije nad empirijskom znanošću, počeli su omalovažavati druge znanstvenike i njihov rad i sve na takav način da se praktički i neutralni gledatelj osjeti osupnut i posramljen.

Najzanimljivije je možda to da njihove dogmatske tvrdnje nisu pobili znanstvenici konzervativnog ili kršćanskog opredjeljenja, već liberalni znanstvenici od kojih se nekoliko njih javno izjašnjava homoseksualcima, tako da ne može biti govora o nekom krivom tumačenju činjenica ili nekoj, kako to često čujemo, kršćansko-konzervativnoj zavjeri protiv ljudskih sloboda.

Inače, nakon emitiranja ove emisije zatvoren je nordijski NIKK – Gender institute koji je do tada (40 godina) bio financiran s 56 milijuna Eura, godisnje.

Trebamo li čekati u zabludi 40 godina, da shvatimo ono što Nordijci znaju – danas.

Oni koji ne vide podnapise na hrvatskom jeziku, neka kliknu na CC u alatnoj traci u dnu videa.

{youtube}B-JO33CmiWg{/youtube}

Više o ovoj tematici, portal Hrvatske udruge Benedikt objavio je još u rujnu, 2012. s poveznicom:

Novi šok: poražavajući udarac ‘rodnoj ideologiji”
hu-benedikt.hr | croative.net

Odgovori

Skip to content