NASLJEDNIK YUGA – NAJGOREG AUTOMOBILA U POVIJESTI: NAJGORI JOŠ JEDNOM DOLAZI IZ SRBIJE Američki časopis je odabrao najnepouzdaniji automobil današnjice

NESRETNIH 10 – ‘ON JE NASLJEDNIK YUGA’: Američki časopis je odabrao najnepouzdaniji automobil današnjice

Zanimljiv popis deset automobila koje smatraju najnepouzdanijim objavio je na službenog YouTube kanalu AutoGuide.com pozivajući se na Consumer Reports. Cijela priča započinje podsjećanjem na ‘jedan od najgorih automobila koji su ikad proizvedeni’ – Yugo.

Reklamom kojom se nekoć popularni automobil bivše države (neuspješno) pokušao plasirati u Sjedinjene Američke Države tvrdnjom da je riječ o ‘pouzdanom automobilu’ kojeg baš svi trebaju započinje odbrojavanje deset nepouzdanih, premda, čini se gotovo nemogućim uspoređivati popis s onim što mu prethodi.

Na popisu se tako mogu naći primjerci poput Cadillaca ATS, Nissana Pathfindera, a tu su i Chevrolet Corvette i Jeep Cherokee sa svojim navedenim manama i sve to vodi do ‘najmanje pouzdanog novog vozila na tržištu koji je, baš kao i pokojni Yugo proizveden baš u Srbiji i u istoj tvornici koju kao da progoni duh Yuga.’ Najnepouzdanijim automobilom današnjice proglašen je ‘duhovni nasljednik starog Yuga’, Fiat 500L.

Izvor: net.hr

Odgovori

Skip to content