BRAVO SPLITE – KRENI HRVATSKA I PODRŽI VRIJEDNU INICIJATIVU: Još traje bdijenje za jedinstvo hrvatskog naroda!

Prvog lipnja u 19 sati započelo je danonoćno klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom pod nazivom „Sedam Jerihonskih trublji za domovinu“ i traje još do utorka uvečer – piše dnevno.hr

Molitva će promijeniti svijet, ona će promijeniti i Hrvatsku! Ako se umjesto vlastitim brigama i promišljanjima okrenemo Njegovom milosnom srcu, dogoditi će se čudesa u našoj Domovini! ‘Naš Bog je velik, On nikoga ne osuđuje! On ljubi svakog čovjeka jednako, on ljubi našu Domovinu, on je milostan i predivan Bog, molimo Boga za promjene, i On će učiniti čuda!’

S prvim lipnjom započela je predivna inicijativa Splićana. Naime, u preromaniknoj crkvici Sv. Trojice na Poljudu u Splitu 1. lipnja u 19 sati započelo je danonoćno klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom pod nazivom „Sedam Jerihonskih trublji za domovinu“.

Bdijenje je organizirano na spomen Branimirove godine 7. Lipnja 879. godine i namjenjeno je molitvi za jedinstvo i slogu hrvatskog naroda po zagovoru svetih mučenika. Klanjanje će trajati do 7. lipnja u 16.30 sati. Mise su svakog dana u 19 sati, a posljednjeg dana u 15.30.

Organizatori su župni ured sv. Trojice, Molitveni savez Legije Srca Isusova i Marijina, Koordinacija štovatelja Božjeg milosrđa Split, Hrvatska udruge Benedikt i molitvene zajednice Splita i okolice.

Pridružite se, oni koji mogu i koji su blizu, ali i oni koji nisu blizu Splita mogu se uključiti molitvom, jer Isus je živ, sveprisutan i sveznajući, on čuje naša srca bez obzira na to gdje se nalazili. Bravo Hrvatska!

Odgovori

Skip to content