JE LI HDZ-ov MINISTAR RAZOTKRIO MILANOVIĆEVU IGRU?

Reakcije na snimku razgovora Zorana Milanovića i predstavnika veteranskih udruga ne prestaju, a mi u cijelosti prenosimo jednu, čini se, posebno zanimljivu. Naime HDZ-ov ministar Darko Horvat drži da je upravo Milanović famoznu snimku plasirao medijima. Evo što je ministar Horvat objavio na Facebooku:

“Transkript razgovora Milanovića i branitelja s razlogom daje naslutiti kako je riječ o novom spinu iz iste kuhinje. Bez obzira na to što se Milanović pokazao kao nimalo korektan prema susjedima smatram da je “ekskluziva” tek njegov novi pokušaj da se dodvori dijelu birača do kojih SDP ne može doći. Nakon iznenadnog domoljublja u prošloj kampanji Milanović je u ove izbore krenuo spominjanjem djeda ustaše, govorom koji je previše i za radikalne pravaške stranke. Sve u cilju da se pokaže veći domoljub i borac za interese Hrvatske od bilo koga na desnom centru.

Prozirno, ali odavno smo od Milanovića naučili kako mu cilj opravdava sredstvo. Sjetimo se samo “sačekuše” za Mirelu Holy i Dragu Prgometa, mahanje snimcima Đure Glogoškog i MOST-ovih zastupnika u “ponoćnom razgovoru” u Vladi. Rekli bi u narodu – “udbaške metode”. Nadam se samo da su mu branitelji dali jasnu poruku vezano za ovaj najnoviji uradak. A izbore ce Milanović svakako izgubiti.

Andrej Plenković je novi hrvatski premijer, ma koliko se novokomponirani ultradesničar Milanović trudio sa svojim špijunskim smicalicama”, zaključio je Horvat.

Odgovori

Skip to content