AKO STE MISLILI DA JE INDEX DNO, PROČITAJTE OVO…

Portal Dnevno.hr donosi komentar pod naslovom ‘Hasanbegović – Karamarkovo kukavičje jaje i najveća zabluda HDZ-ovih desničara?’. Prenosimo samo prvu i dio druge rečenice (nakon kojih uopće nema potrebe dalje čitati), jer ne smijemo dopustiti kontaminaciju našega portala sličnim tekstovima za koje držimo da dolaze iz kuhinje koja nikako ne prestaje proizvoditi specijalitete s Udbinim zaštitnim znakom. Evo što piše u prvoj rečenici i pol: 

“Kada je krajem siječnja 2016. godine imenovan ministrom kulture u Vladi Republike Hrvatske, za Zlatka Hasanbegovića je malo tko znao. Čovjek, koji u trenutku imenovanja nije imao gotovo nikakve kompetencije u području kulture i nikakvu dužnost u HDZ-u…”

Ako netko želi, cijeli tekst može pročitati ovdje.

Ovo donosimo jer našim čitateljima želimo skrenuti pozornost da budu oprezni i kritični prema sličnim člancima, ma gdje oni bili objavljeni. Očito su Hasanbegović, a jednako tako i Glasnović, postali previše opasni pa ih pošto-poto treba neutralizirati. A ako bi se (daj Bože) dogodilo da njih dvojica ohrabre još kojeg Hasanbegovića i Glasnovića, možda bi se tajkunske, političke i medijske strukture koje nas već godinama guše i uništavaju, zaista mogle uzdrmati. 

MilanN

Odgovori

Skip to content