SOHV: Tražimo ostavku Milorada Pupovca

Tražimo ostavke predsjednika srpskog narodnog vijeća Milorada Pupovca i predsjednika saveza antifašista Hrvatske.

Tražimo njihove ostavke i javnu ispriku jer su organizirali sramotnu proslavu ovog ljeta u Srbu u kojoj su grubo zloupotrijebili djecu, veličali fašistički pokolj nad Hrvatima i slavili osuđeni jugokomunizam. I dječja pravobraniteljica i ministarstvo znanosti i obrazovanja najoštrije su osudili Srpsko narodno vijeće i Savez antifašista Hrvatske – a oni šute!?

Zahtijevamo trenutno ukidanje financiranja sramotne obljetnice u Srbu – nedopustivo je da se proslava pokolja nad Hrvatima uopće održava, a kamoli financira novcem hrvatskih poreznih obveznika.

Milorad Pupovac nakon ovog sramotnog čina treba odstupiti sa svih funkcija, i povući se kako iz političkog, tako i iz društvenog, javnog života Hrvatske.

Inače, Narodno vijeće Srba podiglo je 5 kaznenih prijava protiv Milorada Pupovca zbog financijskih malverzacija te zlouporabe položaja i ovlasti. Informacije o kaznenim prijavama dostavljene su svim relevantnim institucijama i medijima.

Zanimljivo, Aleksandar Stanković, novinar javne televizije HRT, o nijednoj od ovih gorućih tema svoga gosta Milorada Pupovca – ništa nije pitao.

SOHV

Izvor: ovdje

Odgovori

Skip to content