Odlazak u Vukovar

Hrvatska udruga Benedikt u sklopu Tjedna sjećanja na Vukovar i Škabrnju, kojim se obilježava 25. godišnjica stradanja u tim mjestima u Domovinskom ratu, organizira odlazak u Vukovar i sudjelovanje u Koloni sjećanja. Za Vukovar se polazi 17. studenog 2016., četvrtak, u 23.30 sati s kolodvora u Sukoišanskoj ulici u Splitu, a povratak se planira 19. studenog, subota, u kasnijim večernjim satima.

Uz sudjelovanje u Koloni sjećanja u Vukovaru se planira posjetiti Opću bolnicu Vukovar, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara i druge znamenitosti grada. Osim Vukovara posjetit ćemo i druga mjesta u tom dijelu naše domovine (Osijek, Valpovo, Ilok). Svi zainteresirani mogu saznati više informacija o ovom odlasku u Vukovar na broj 098 906 0198 ili putem e-maila na adresu hrvatska.udruga.benedikt@gmail.com. Prijave za odlazak u Vukovar traju do 4. studenog 2016.

Hrvatska udruga Benedikt

2 comments

  1. Hrvoje Babic

    Postovani ! Zelio bi putovati sa vama u Vukovar no neznam cjenu i program. Pa vas molim da mi posaljete na mail. Hvala na ljubaznosti. Hrvoje Babic.

Odgovori

Skip to content