BOG MU JE POKAZAO RAJ I PAKAO Ovo je poruka umirućeg starca koju je poslao cijelom svijetu!

Ovaj starac prije svoje smrti zamolio je sina da mu pomogne svijetu prenijeti najvažniju poruku, poruku od Boga.

Bolovao je od raka i znao da mu se bliži kraj. Zamolio je sina za jednu uslugu – da svijetom podijeli njegovu zadnju poruku, poruku o Bogu.

Herbert Broome umro je ubrzo nakon što je videouradak objavljen na Youtubeu, a njegov sin održao je obećanje, podijelio je očevu poruku, posljednju i najvažniju.
Herbert je bio zaštitar i kao takav znao je puno o sigurnosti. No, ono što je poručio ljudima nema veze s njegovim poslom.

“Za grešnike nema sigurnosti. Kako ćete se osigurati u ovom grješnom svijetu. Jedini način je prihvatiti Isusa kao jedinog spasitelja”, kazao je umirući starac, dodajući kako je “sva sigurnost u Bogu”.
Raj je stvaran, ali i pakao poručio je Herbert, moleći ljude da ozbiljno shvate njegovu posljednju poruku, najvažniju koju je u životu dao.
“Bog mi je pokazao trenutak raja. Vidio sam anđela”, ispričao je starac susprežući suze.

Ali vidio je i pakao. Bog mu je, kako je rekao, pokazao i to grozno mjesto.
“Pakao je strašno, strašno mjesto. Ne želim vidjeti ikoga da ide tamo, ne možete ni zamisliti kako je grozno. Čuo sam mrmljanje tisuće glasova, svi u isto vrijeme”, ispričao je drhtavim glasom.

“Kažem vam, morate odabrati. Ne stavljajte svoje povjerenje i ljubav u novac, kuće… samo je Bog stalan i nepromjenjiv” ‘Isusovo ime, ime je koje spašava svijet’.

Vrlo potresan video u kojem starac na umoru govori ove riječi do sada je pregledalo više od 4 milijuna ljudi. 

https://youtu.be/TeE2xg3REtA

Izvor: Vjera/glasbrotnja.net

1 comment

  1. Andjelka Rek

    A koliko ih je povjerovalo i obratilo se. zar isto tako nije rekao bogataš kad je vidio Lazara u Nebu i zavapio; Gospodine pošalji Lazara da upozori moju braću da ne završe kao ja.Na što mu je Gospodin odgovorio zašto da povjeruju ubogom Lazaru kad ne vjeruju Meni i mojoj riječi. Kolike li sličnosti, što vam vrijedi pročitat i lajkat a ništa u osobnom životu ne primijenit?????????????

Odgovori

Skip to content