NEVJEROJATAN INTERES ZA FILM ‘HUDA JAMA: STROGO ČUVANA TAJNA’: Održane čak dvije projekcije! (video)

Više od dvije tisuće građana pojavilo se na premijeri filma koji govori o nezapamćenim zločinima koje su komunistički zločinci dugo vremena uspješno skrivali. 

U organizaciji Hrvatske udruge Benedikt u Splitu su zbog velikog interesa građana održane čak dvije projekcije filma ‘Huda jama – strogo čuvana tajna’, scenarista Romana Leljaka.  

Na ovaj dostojanstveni događaj osvrnuo se i Velimir Bujanec na svom Facebook profilu. Evo što je napisao: 

SVAKA ČAST SPLITU! ISTINA SE NE MOŽE SAKRITI!
Više od 2.000 Hrvata došlo je na splitsku premijeru dokumentarca Romana Leljaka “Huda jama – strogo čuvana tajna”…
Zbog nezabilježene gužve održane su čak dvije projekcije filma – prva u 18:00 sati i druga u 20:15. I nakon drugog emitiranja još je uvijek bilo onih koji nisu uspjeli ući u veliku dvoranu Sjemeništa i pogledati film…
Ovo je još jedan dokaz da se istina ne može sakriti i poruka jugoslavenskim medijima u Hrvatskoj da nas ignoriranjem ove teme i filma nisu uspjeli zaustaviti!
Splitsku premijeru najavljivali smo u Bujici i drago nam je ako smo dali barem mali doprinos ovom velikom i dostojanstvenom događaju, napisao je naš poznati novinar.

Kako je bilo na premijeri filma, koji je u dvije odvojene projekcije u Sjemeništu (u 18 i 20.15), došlo pogledati više od dvije tisuće ljudi, pogledajte OVDJE. 

 

 

 

Odgovori

Skip to content