POZIVNICA ZA HUMANITARNU VEČER ”DONATORI DARIVAJU DONATORE”

Poštovani,

Velika nam je čast i osobito zadovoljstvo, pozvati Vas na humanitarnu božićnu akciju, drugu po redu ”Donatori darivaju donatore”, koja će se završno održati 15. prosinca 2016. godine s početkom u 20:00 sati u prostorijama Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu.

Poseban naglasak stavljamo na izrazito humanitaran karakter ove naše akcije čiji je cilj informiranje građana o djelovanju „Marijinih obroka“ te prikupljanje novčanih sredstava za kuhinju „Split-Croatia“ koja se nalazi u Liberiji i trenutno hrani 292 djece, a otvorena je velikodušnošću naših sugrađana. Više o prošlogodišnjoj akciji možete pronaći na linku:

http://misija.slobodnadalmacija.hr/katolicka-dalmacija/clanak/ID/15604/Humanitarna-bozicna-akcija-u-Splitu-Donatori-darivaju-donatore

Ukoliko ste u mogućnosti doći i svojom nazočnošću uveličati ovu plemenitu akciju, molimo da nam svoj dolazak potvrdite do nedjelje 11. prosinca 2016. godine.

Ako želite biti dio nečeg tako velikog, čiji je cilj još veći i plemenitiji, molimo Vas da dođete i povedete sve one koji će zajedno sa Vama osjetiti zajedništvo humanitarnog duha. Učinimo zajedno nešto dobro za one kojima je pomoć potrebna.

Radujemo se Vašem dolasku.

Svoj dolazak molimo potvrditi putem:
E maila: split.hr@marysmeals.org
Kontakt br. mob. +385 (0)91 619 7329

Od srca Vam hvala!

Organizacijski tim humanitarne božićne akcije
„Donatori darivaju donatore“

Odgovori

Skip to content