Kad vidim tko napada Predsjednicu, znam da je na dobrom putu!

Počeo sam sumnjati u rad Predsjednice, ali kad vidim tko ju napada, onda znam da je na dobrom putu; index i razni neo-komunistički analfabeti zbog zastave u Kanadi, koktel-majstor Drago Pilsel jer je notorni mentalni bolesnik i komunist, Ivica Maštruko jer je stara oronula komunjara i uz Inoslava Beškera jedan od najmalicioznijih ljudi koje je Rim vidio.

Napada ju se po svim fontovima; ‘afera’ čokoladica, pa kakva joj je frizura, pa kako joj stoji sako, pa ‘Izdrži, Jakove’ raznoraznih NKV-orjunašića s tribina.

Uglavnom sve jako ozbiljni napadi, a pritom su mi najžešći oni kvazidesničari koji nasjedaju na lijevu propagandu, pa već u godinu dana njena predsjedanja zaboravljaju da su imali 15 godina komunističko sijelo na Pantovčaku. Thompson i Škoro se zaista s pravom pitaju u pjesmi ‘Reci, brate moj’ jesmo li toliko prokleti, da se sve tako brzo zaboravi.

Najnovija paljba socijalno osjetljivih ljevičara je o ‘mističnom’ Predsjedničinom putu u SAD gdje će se naći s nekoliko bližih suradnika novog američkog predsjednika, Donalda Trumpa. I dok se cijeli svijet pozicionira, svaki svjetski vođa želi doći pred Putina, Trumpa, May, pa i Merkel, naša ljevica ponovno s onom svojom izlizanom ‘tko je platio put?!’.

Reći ću vam: ‘Vi ste ga platili, kreteni! Ona je predsjednica i vjerojatno radi nešto pametnije nego što ćete vi ikad u životu napraviti. Vi ste na razini loše frizure i Pionirovih čokoladica. I dao Bog da nas pozicionira uz Trumpa, a zajednički na tom sastanku najave izlazak iz NATO-a.’

Uz to zanimljivo je da te iste ljevičare nije smetalo Titovo višemjesečno orgijanje na njegovom Galebu, kumrovečki vožd bi bez problema izbivao po par mjeseci iz države zbog krstarenja. I nikom ništa!

Mesić im je išao u Sjevernu Koreju i šatore Mongolije. I nikom ništa.
Josipović se nije micao iz ‘Regiona’, ‘ovih prostora’, ‘Beograda’. I nikom ništa.

Ali, opet će desničari to zaboraviti. Ipak je ona Mamićeva ljubavnica, on je njen savjetnik, to je najbitnije, a njih dvoje ne vole hrvatski nogomet, ne vole Ajduka, navijaju za Dinamo, iako ona navija za Rijeku, a to je pak opet isto. I da, izašla je nova najava smaka svijeta u listopadu ove godine. To je isto bitno.

R.B. /Kamenjar.com

Odgovori

Skip to content