PREDSJEDNIČINA PORUKA: Ne dajte da vas obeshrabre oni kojima ništa ne znače Hrvatska i institucije

Predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović oglasila se po prvi puta nakon povratka iz SAD-a.

Porukom na facebooku obilježila je dvije godine kako je izabrana za Predsjednicu, ali i indirektno poslala poruku na nevjerojatnu količinu kritika kojima je zasuta zbog odlaska u Sjedinjene Američke Države.

“Na današnji dan prije dvije godine izabrana sam za Predsjednicu Republike Hrvatske. Hvala vam na povjerenju koje ste mi ukazali i znajte da vas nikada neću iznevjeriti. Uvijek mi je na prvom mjestu dobrobit hrvatskog naroda i svih hrvatskih građana i sve što činim, u zemlji i inozemstvu, usmjereno je na povratak optimizma i vjere u nas same. Nemojte dopustiti da vas obeshrabre oni kojima ništa ne predstavlja ni hrvatska država ni hrvatske institucije. O tome ću govoriti večeras na HTV1 u emisiji Tihomira Dujmovića ‘Iza zavjese’ u 21:15”, poručila je predsjednica Grabar-Kitarović.

Na današnji dan prije dvije godine izabrana sam za Predsjednicu Republike Hrvatske. Hvala vam na povjerenju koje ste mi…

Gepostet von Kolinda Grabar-Kitarović am Mittwoch, 11. Januar 2017

Izvor 

1 comment

  1. Hasan

    Tako i treba a ne dopstiti maltretiranje, pljacku naroda. Prvenstveno HR prvobranitelja RVI kojeme je vlast otela stan 1991/93/95godine. Onda 15.12.1995 god. Istjeran za BH. Civilna Vlast u SISKU i sud. Sudovi jesu samostalni da donose odluku po njihovoj zelji ma koliko god to islo na stetu meni i mojoj familiji. Vlada RH je poslala zapovjed 1995 godine u opcinu sisak, u sud sisak, u Livnicu FELIS ,,ZS. Vlasniku Livnice Ivanu popovic koji je i odradio pljacku i izgon za BH. Uz podrsku civilne vlasti i suda sisak koje je sve dogovoreno jos 1991 godine s Popovicem i u lice mi rekli 100 godina da zivim u Sisku da necu nikad dobiti stana krova nad glavom. Tocno je tako ali sam ja obavezan i duzan da trazim prebacivanje mojih Soc:prava i nadoknade stete. Jer je 12/06/1996god. Dosla pravnica iz MB-Sisak na sud i predlozila sudu da mene okrive i okrene se meni i kaze mi u lice da netrazim stan da ima ko iz Topuskog da dobije stan, a ni ti gospodine Fetibegovicu. Mogla je kad su moji advokati njihovi ljudi.

Odgovori

Skip to content