ŠOKANTNA BUJICA: Nevjerojatni podatci o bivšem ministru Lalovcu. Je li taj čovjek latentni monstrum?!

U emisiji ”Bujica” autora i voditelja Velimira Bujanca emitiranoj u srijedu navečer, objavljen je doista šokantan materijal koji je uznemirio veliki dio javnosti.

Voditelj je pokazao materijal za koji gospođa Tončika Anastasia Lalovac, bivša supruga bivšeg ministra Borisa Lalovca, tvrdi da je autentičan. Na snimci se čuje kako današnji potpredsjednik SDP-a, gospodin Lalovac, najprije verbalno obračunava sa suprugom Tončikom, a potom potpuno gubi kontrolu. U tim trenutcima se čuje nekoliko udaraca, a Lalovac nekoliko puta viče “Evo ti, p… ti materina’. Prikazana je i fotografija ozlijeđene noge supruge Tončike na kojoj su vidljivi veliki podljevi. Nesretna Tončika je potvrdila autentičnost pokazanih materijala, a njena kasnija priča je zaista šokantna i nadasve tragična. Prema onome što smo vidjeli i čuli, nesretnica je prošla pravi pakao.

Pogledajte o čemu se radi:

2 comments

  1. Josipa Pogačić

    Ne bi trebalo ovo komentirati na ovakav način, Kristijane. Što rade desničari ne znam, neka njihove supruge brinu o tome, ali premlaćivati i mučiti supruge na bilo koji način nije dopušteno niti ljevičarima niti desničarima i pitanje “funkcioniranja institucija” što se toga tiče zaista je na kušnji.

  2. kristijan

    Ljevičari mlate svoje žene, desničari hebu tuđe i šmrću?

Odgovori

Skip to content