POTPREDSJEDNIK HHO-a O SLUČAJU LALOVAC: Odlično, Lalovac se povlači iz javnog života; a povlači li se i iz Sabora?

U sinoćnoj Bujici svjedočili smo monstruoznom ponašanju bivšeg ministra Lalovca prema svojoj teško bolesnoj supruzi Tončiki. Ona je potvrdila da su prikazani materijali autentični, a zaista je malo tko mogao ostati ravnodušan vidjevši o čemu se radi. Očito je i potpresjednik HHO-a, gospodin Igor Peternel, potresen svime što je vidio i čuo. Evo što je o tome napisao na facebooku:

Lalovac i svi u SDPu koji su znali za ovo obiteljsko nasilje i maltretiranje bolesne žene moraju momentalno i zauvijek nestati iz politike

Malo kasnije dodao je:

Za ljevičare je bitnije tko je objavio vijest o nasilju nego je li nasilje počinjeno i tko je nasilnik. To je jedan od razloga zasto je hrvatski pseudoljevicar za mene primitivniji od krkana s pršutom na čelu i zastavom oko vrata!

https://www.facebook.com/igor.peternel.9/posts/10212033116002401?pnref=story

https://www.facebook.com/igor.peternel.9/posts/10212033712697318?pnref=story

A evo i najnovije objave: 

https://www.facebook.com/igor.peternel.9/posts/10212042318272452?pnref=story

3 comments

  1. Mario Milovčić

    Ne samo noga Opančićki, Miljaniću i Dragovanu iz H.D.Sabora, nego i M. Bajiću, D. Cvitanu, Dalijici O. i Višnjici pravobraniteljici.

  2. Sidland

    Lalovac nije bitan , obiteljsko neslaganje nije neuobičajno u Hrvatskoj, gospođa je to i prijavila , kada je izašla u javnost? pa u onom trenutku spoznaje o ne radu dorha ,a pritisnuta sumnjom u zataskavanje i upotrebom ili zloupotrebama političke moći SDP čelnika , u prvom redu onih kojima se obratila za pomoć. E svi ti koji su imali saznanja i bili su obaviješteni o postupanju Lalovca moraju nestati iz politike i javnog života ove Države! !!! Odmah.
    Gospođa kaže Opačić Miljenic itd ..

  3. Margita

    Bravo g. Peternel! Pravo pitanje za g. Lalovca, što znači otići iz javnog života, a ostati u Saboru???t Ne, Lalovac treba neizostavno i hitno dati ostavku u Saboru! Kako zamišlja svoj govornički nastup ???A, stranački kolege g. Miljanić, gđa Opačiić, g. Dragovan i ostali koji su pokrivali ovu sramotu trebaju otići iz politike.Samo me muči gdje se sakrio njihov glavni veliki “Ciceron”,g. Nenad Stazić???Predpostavljam da je još uvijek u šoku,jer sumljam, onako rječit, da nema svoju poruku!

Odgovori

Skip to content