TwitterFacebookPinterestGoogle+

JAVNO SRAMOĆENJE On je nekad bio ministar: U napadu na Dujmovića Maras još jednom pokazao razinu svoje pismenosti!

Izvor slike: faH

GORDANE, GORDANE… Maras se obrušio na Dujmovića zbog Kolinde, pa se potpuno osramotio

Najveći gaf je nepoznavanje slova ć i č, pa je tako napisao plačati, umjesto plaćati. Iako je naknadno ispravio ovu grešku, ostale još nije uvidio

SDP-ov saborski zastupnik i bivši ministar poduzetništa Gordan Maras na svom je profilu na facebooku uputio kritiku novinaru Tihomiru Dujmoviću i njegovoj emisiji na HRT-u “Iza zavjese” u kojoj je sinoć gostovala predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović. No, osramotio se zbog nekoliko pravopisnih grešaka.

“Ne želim pretplatom plačati Tihomira Dujmovića. Neka ga neko makne sa HTV-a. Neka ga plaća Hanžeković ali ja ne želim. Nisam gledao, ali mogu pretpostaviti na što je to ličilo”, napisao je Maras na svom Facebook profilu.

Najveći gaf je nepoznavanje slova ć i č, pa je tako napisao plačati, umjesto plaćati. Iako je naknadno ispravio ovu grešku, ostale još nije uvidio.

Osim što je zaboravio nekoliko zareza, krivo je napisao riječ netko. Uz to, u ovom slučaju ne kaže se ‘sa HRT-a’ već ‘s HRT-a’.

Maras je na kraju priznao da emisiju nije gledao, ali ju je našao kritizirati! U svakom slučaju, ova objava mu nije trebala.

get_img
Podsjetimo, Tihomir Dujmović je ugostio u svojoj emisiji na HRT-u “Iza zavjese” predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović. Predsjednica je u emisiji objasnila što je radila tijekom nedavnog posjeta SAD-u koji je izazvao huškačke napade u mnogim medijima i javnosti, no to Marasu očito nije smetalo.

“Ja ovo doživljavam kao mobbing. Mediji me žele zaustaviti u mojem radu. Dijelu medija smeta nacionalna suverenistička politika koju vodim. Ali što me ne ubije to me ojača i ja ću se i dalje nastaviti boriti za ostanak mladih, za demografiju…”, rekla je Predsjednica u emisiji.

Komentirala je, između ostalog, i situaciju s Republikom Srpskom i imenovanje Trga maršala Tita.

Dotaknula se i pitanja domjenka Srpskog narodnog vijeća te kazala kako, i da je bila u zemlji, na njega ne bi otišla, jer se on pretvorio u politički skup.

Izvor: direktno.hr

4 comments

 1. ivan Reply

  I Maras je idiot kao Lajovac i ostali. To se vidi iz aviona da oni, udbaši i udbaška dica kao i razni sateliti rusije,britanije i francuske sa Srbima ,Hrvatima nevžele dobro.
  ZA DOM SPREMAN

 2. Josip Reply

  Ne želim pretplatom plaćati Gordana Marasa! Neka ga neko makne s HTV-a. Neka ga i dalje plaćaju Pupovac, Nikolić i Vučić, ali ja ne želim!

 3. Ivan Cubela Reply

  Mislim daje od ovoga ćelavca pametniji i obrezani turski k…c.
  On barem napravi kojega hodu , pašu, sultana a ova budala napravi samo budalu od samoga sebe.

 4. Mario Milovčić Reply

  Ljudi, lako za č i ć, ali on govori srbski, Hrvati kažu sličilo a ne ličilo! Idi bre Gordane, jesi li ti lika ili slika, a vidim da u tolikoj glavi nema baš puno mozga, ajde s Beusom- Tahirovićem, “rođenim Nijemcem”, u Bosnu okle mu je ćaća pa “liči tarabe u belo” ili što bi rekli Dalmatinci “ajde pa se liči”, jer u priznatoj i neovisnoj Republici Hrvatskoj, Lijepoj našoj spremno branjenoj i obranjenoj Domovini, takvih i još gorih “ličilaca” (čitaj: lažljivaca, kradljivaca, ubojica i “branilaca” 100-ljetnoga četničko-udbaškoga zuluma i lažne partizanske “istorije”) imamo da ti pamet stane, od Pupavca, Lalovca, Đakule, Rkmana i Stanimirovića pa Josifovića, Milenkovića, Pilsela, Pusića i Mjesića, do “istoričara komponovanih” S-D-I. Goldsteinića, Jakovine, Markovine i Klasića!?! To je sve ološ i šljam s dna Je.Be.Titine staljinističke kace!!! Predsjednica je za vas, neslana bratijo, dr.sc., nobelovka i oskarovka, a u domoljublju, poštenju i srcu- Slika.

Komentiraj