SKANDAL: Napustila emisiju zbog Vučićevih izjava o vlaku i Haagu (video)

Izvor slike: Screenshot Youtube

Premijer Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u emisiji na Pink televiziji gdje je komentirao posljednje događaje s vlakom koji je trebao na Kosovo, ali je zaustavljen, kao i uhićenje Ramuša Haradinaja.

‘Mogli smo taj vlak dovesti do Kosova, ali smo ga zaustavili, to nije naš interes. Bilo bi mrtvih na sve strane’, poručio je Vučić.

‘Imam dokaze da je netko tražio dovoljan razlog da započne sukobe na sjeveru kosova’, dodaje.

Vučić je dodao da ne razumije zašto Albancima smeta vlak s natpisom ‘Kosovo je Srbija’, obojan u boje zastave Srbije.

‘Vlak je crveno-plavo-vijeli, imamo slike fresaka unutra, a oni su došli s mitraljezima, naoružani do zuba. I to su došli na teritorij na koji ne bi smjeli doći bez dozvole lokalnog stanovništva’, kaže Vučić.

Inače u samoj emisiji je izbio skandal jer je direktorica Centra za euroatlantske integracije Jelena Milić, napustila emisiju, iznervirana Vučićevim stavovima.

Milić je ocijenila da je zabrinjavajuće da Vučić nije znao kako vlak izgleda te je dodala da je zloupotrebljena priča o ugrožavanju slobode kretanja jer se i puno manje sitnice detaljnije dogovaraju.

Dodala je također da trojicu radikala treba izručiti Haagu, a Vučić je rekao da osobno smatra da je sudac i pravno i moralno donio ispravnu odluku te da uvjeti za izručenje nisu zadovoljeni.

Potom je ona, nakon kraće rasprave s Vučićem, napustila emisiju.

Izvor: ovdje

1 comment

  1. FUČIČ

    Na “nemačkom” bi se reklo FUČIČ: ratni huškač,
    a NIKO-i-ništa-LIČ je
    RATNI ZLOČINAC IZ SELA ANTIN !
    Postoji li u ovoj jadnoj državi nekakvo tužiteljstvo i sudovi,
    ili je to sve “odvjetništvo”, četnicima i lopovima.

Odgovori

Skip to content