OTVORENO PISMO KATARINI PERIŠA ČAKARUN: Tko je na HTV doveo JAGODU BASTALIĆ, novinarku koja je ’90. pobjegla te vodila tzv. Srpski radio Okučane

Foto: Krasnodar Peršun/EPH

S portala kamenjar.com prenosimo otvoreno pismo šefici IMS informativnog programa Katarini Periša Čakarun, koje im je poslao Dubravko Jošić, mag.fizike i natporučnik HV: 

Poštovana gospođo Periša-Čakarun, kao voditeljici IMS moram izraziti najdublje ogorčenje govorom mržnje vaše urednice JAGODE BASTALIĆ.
O liku i djelu dotične uglavnom se sve zna, naročito mi utemeljitelji HDZ s Brodsko posavske županije i ja osobno kao zamjenik zapovjednika 139.br.HV iz Sl.Broda.

Jer je dotična pobjegla 1990.g. s HRT u Okučane, bila urednica tzv, srpskog radija Okučani, kćer komandanta tzv. Prve slavonske udarne tenkovske divizije VRSK i njen brat Saša Bastalić, kapetan iste agresorske vojske.
Kako je i zašto dotična došla 1996. na HTV je pitanje besramne politike na HRT.

Onako koncipirana emisija u kojoj se na najgrublji “hejterski” način vrijeđa, omalovažava, ismijava, napada itd naša predsjednica Kolinda nije davno zabilježen, kao što je to bilo u ponedjeljak, u prime terminu HTV1 u emisiji “Labirint”.
Ako je itko dobronamjeran gledao tu emisiju vidio je zloporabu prof.dr. Tatjane Lenart Novosel koja se dala uvući u tu prljavu igru podmetanja predsjednici.

Morana Kasapović je ista kao i BASTALIĆ, samo očito se zna kontrolirati.
Pitam vas, kao urednicu, kao Hrvaticu, je li moguće da kćerka generala Ante Gotovine uređuje glavnu političku emisiju “Lavirint” na TV Srbije u prime terminu i grubo napada, vrijeđa, omalovažava predsjednika Tomislava Nikolića ?

Jeste li Vi osobno pogledali tu emisiju u ponedjeljak ?
Je li uopće netko reagirao od nadređenih na tu drsku provokaciju ?
Smatrate li vi to “pluralizmom” na HTV ?

Ako su to i Vaša stajališta, moram reći da grubo griješite jer profesionalno novinarstvo nije podzemno novinarstvo.
A to što rade pojedinci u IMS pod krinkom “slobode govora” je najgrublji neotesani neprofesionalizam, mržnja i “hejterstvo”.
Razmislite malo o poslu koji radite i trudite se biti čisti pred sobom prije svega, pred narodom i pred Bogom.
Ako Vam to nešto u životu znači.

Lijep pozdrav !

Dubravko Jošić, mag.fizike
Natporučnik HV

 

8 comments

  1. Goran

    Ovo mi je naj naj 🙂
    Pitam vas, kao urednicu, kao Hrvaticu, je li moguće da kćerka generala Ante Gotovine uređuje glavnu političku emisiju “Lavirint” na TV Srbije u prime terminu i grubo napada, vrijeđa, omalovažava predsjednika Tomislava Nikolića ?

  2. Augustin Tokic

    LUSTRACIJA,LUETRACIJA,LUSTRACIJA što prija!!!! ZA DOM!!!

  3. srećko

    SRAMOTA NA HTV-U IMA TOLIKO NEPRIJATELJA HRVATSKE DA BI TREBALO ZAISTA PROVESTI VELIKU ČISTKU I SVE ONE KOJI PLJUJU PO HRVATSKOJ ISTJERATI NA ULICU A NEKE ČAK I IZ DRŽAVE , ŠTO RADE ODGOVORNI NA HTV-U ZAR TO NE VIDE

  4. Mario Milovčić

    Kad je SDP 2011. uzjahao, odmah je prvih dana smijenio 38 urednika i voditelja na HR i HTV, a riječko-srbski jastreb Jovanović je odmah u Ministarstvo obrazovanja zaposlio 130 svojih, uglavnom s riječkoga područja, među njima i curu notornoga Saše Đujića, Kaću Vujasinović koja je s 27 godina i 0 god. staža postala savjetnica ministra za plaću od 12.000 “ustaških” kuna. A kad znamo da je četnik Boro Rkman postao dožupan, da razni pupavci, NGO udruge i ostala koki-bratija rade i govore šta ih je volja na toj istoj HRT te da za to još i dobivaju lovu, onda nije čudno da i nakom odlaska KOSovaca Galića i Radmana na HRT-u i dalje slobodno marširaju novinari kao ta Jagoda, za koju se 2010. zalagao Jergović, pa M. Sever, Munižaba, Arežina-Grgičević, Ban-Leskovar, M. Kasapović, koje su se ispekle u Latinici i kojima su idoli uvijek Pupavac, Puhovski, Zakošek i dr. UJDI apologeti, dakle srbo-jugoslavenčine.

  5. Zeljka

    Zaista je ovaj komentar ogledalo emisije. I ja sam bila ogorčena prilogom koji je napravila Morana Kasapović, ali sam već umorna od reakcija na našu HRT. Neprestano protestiram i šaljem mailove, da bih na kraju dobila odgovor automata kako je moja reakcija zaprimljena i bit će prosljeđena….Morana je već pokazala lice jedne neprofesionalne novinarke, ali je samo jedna u nizu. Sve lijeve novinarke su istovremeno aktivistice SDP-a, a desne moraju biti objektivne i nepristrane. Zato ih i nema na HRT. Gledateljima jedino preostaje da neprestano šalju lavinu mailova i uporno reagiraju kad im se nešto nameće ili “pere mozak”.

  6. Nada

    Gosp.Josip,veliko hvala za ovo i Bog vam podario dug život.Očekujem odgovor dotične novinarke koju plaćaju porezno obveznici!

    1. Anica Galic

      Ne samo porezni obveznici nego svi gradjani moraju placati to sranje od programa gdje se crveni kmeri raoredjuju na sve moguce emisije, tu tv kucu treba deratizirati od obih stakora i postaviti prave ljude na prava mjesta. Onaj stankovic moze dobiti udarni termin nedjeljom u 2 a postenog hrvatskog novinara Marka Jurica se potjera sa tv. Jer Marko je bio i ostat ce njegovim postovateljima uvijek jedan od najboljih.

Odgovori

Skip to content