Pernar sjedio tijekom intoniranja himne

Izvor slike: Screenshot RTL

Saborski zastupnik opet je podigao veliku prašinu, ovoga puta zbog svoje odluke da intoniranje himne ‘Lijepa naša’ prati u sjedećem, a ne stajaćem položaju.

Tijekom intoniranja hrvatske himne, kojim je počelo aktualno prijepodne u Saboru, zastupnik Ivan Pernar nije ustao već je ostao sjediti. To je mnoge zastupnike neugodno iznenadilo.

‘Neće me domoljublju učiti oni koji zadužuju i rasprodaju našu zemlju.

Čovjeka domoljubom ne čini to da li stoji ili sjedi za vrijeme sviranja himne nego njegov odnos prema vlastitom narodu i suverenitetu vlastite države.

Oni koji su doveli naš narod na prosjački štap, te posljedično do masovnog egzodusa građana naše zemlje, kao i lišavanja naše zemlje svakog oblika suvereniteta, to su ti koji su stajali za vrijeme sviranja himne i držali se za srce.

Kada stvarni domoljubi, a ne oni koji zadužuju i rasprodaju našu zemlju budu većina u Saboru, onda ću prvi stajati i držati se za srce zajedno s njima.

Oni koji misle da HDZ-ovci vole Hrvatsku, a ja ne, zato jer oni stoje za razliku od mene tijekom sviranja himne su naivne budale kojima je lako manipulirati’, napisao je na Facebooku.

Čovjeka domoljubom ne čini to da li stoji ili sjedi za vrijeme sviranja himne nego njegov odnos prema vlastitom narodu i…

Gepostet von Ivan Pernar am Dienstag, 17. Januar 2017

Izvor: ovdje

1 comment

Odgovori

Skip to content