ZA MNOGE JE ŠOKANTNA ISTINA KAZANA NA HRT-u: ‘Pobačaj može izazvati rak dojke!’

Pogledajte istinu koju se konačno netko od struke usudio objaviti javno, i podijelite je za dobrobit svih žena Hrvatske koje misle da je pobačaj siguran zahvat, a ne pogibeljni uzročnik abnormalne smrtnosti hrvatskih žena

Abortus je osnovno pravo žene. Pobačaj je pravo žene da se zaštiti o neželjene trudnoće. Zakon koji dopušta ženama da izvrše abortus neće se mijenjati jer je to pravo žene – neke su od izjava hrvatskih političara, hrvatskih feminista i aktivista, liberalnih antifašista i ostalih promicatelja abortusa u Hrvatskoj koji nikad ni za živu glavu neće priznati da abortus osim što ubija dijete pod majčinim srcem, ubija i majku – doslovno.

Naime, ti svi vrli aktivisti također će se dignuti na humanitarne akcije koje potiču prevenciju raka dojke raka koji po svim statistikama odnosni najviše žrtava u Hrvatskoj, ali nitko od njih (‘zbog zaštite žena’) neće istaknuti kako je upravo abortus taj koji može uzrokovati rak dojke kod žena. Zašto? Očito je nekome u interesu da umiru i djeca i majke….

Zbog toga je zaista velika stvar što je jedan liječnik to izjavio na Hrvatskoj radio televiziji. Naime, na HRT 4 govorilo se o raku dojke kada je predsjednik Hrvatske lige protiv raka, prof. dr. sc. Damir Eljuga, dr. med. izjavio da abortus u dobi između 20. i 25 godina može biti snažan okidač za izazivanje raka dojke kod žena!

Naime, prof. Eljuga upozorava kako je rak dojke najčešći karcinom kod žena, s najvećim mortalitetom. U kontekstu prevencije savjetuje žene da između svoje 20. i 25. godine rode svoje prvo dijete, a, naglasio je prof. Eljuga, pogibeljno je za ženu, u kontekstu oboljevanja od raka dojke, da u toj mladoj dobi svoju prvu trudnoću prekinu, da naprave pobačaj. Dijelite ovu informaciju. Liječnici ovo znaju, ali se o tome u javnosti ne smije govoriti zbog agende koja u kontekstu ‘prava žena’ ženama zapravo daju pravo da ozljeđuju i sebe i dijete.

Izvor: dnevno.hr

Odgovori

Skip to content