BIVŠI OKULTIST: Ispod površine nastupa Lady Gage na Super Bowlu krio se čisti sotonizam!

Prije nekoliko dana Lady Gaga je nastupala na otvorenju Super Bowla, a njezin je nastup završio u svim svjetskim medijima. Zašto? Zato što tvrde da je nastup bio poruka američkom predsjedniku Donaldu Trumpu. I to je istina, međutim mnogi su mediji prešutjeli ono što se zapravo događalo na pozornici koja svake godine američke mase uvlači u prave dijabolične rituale.

Jedan Bog, jedna nacija u slobodi i pravednosti – riječi su s kojima se Lady Gaga navodno suprotstavila Donaldu Trumpu ali i objasnila ideju novog svjetskog poretka koji se zalaže za upravo to – jedna nacija svijeta i jedna religija s jednim ‘Bogom’. No nitko se ne pita kojim to? Koji je to Bog kojim Lady Gaga poziva Trumpa na red? Ako je Trump osoba koja je svom Bogu dala ime Isus Krist jasno i glasno, onda možemo samo pretpostaviti koji je bog sa suprotne strane. I to je potvrdila sva druga simbolika koja se našla na njenom nastupu. Naime, nakon što Lady Gaga izgovara riječi – jedan Bog jedna nacija u slobodi, skače vezana i poput pauka simbolično prema dolje, prema propasti, i potpuno vezana kao lutka na koncu prikazuje stvarnost novog poretka na čelu s Luciferom.

Jer samo njegova sloboda je ona sloboda koja zarobljava koja od čovjeka čini roba i lutku na koncu i uostalom sloboda kojoj se Donald Trump žustro suprotstavio odmah pri dolasku na Vlast. Bog Biblije daje nam slobodnu volju, Lucifer je oduzima. No, ono što je zanimljivo Lady Gaga to jasno i govori. Ona je svojim nastupom prikazala vladavinu Lucifera no nažalost, rijetki su to prepoznali zbog zatvorenih duhovnih očiju. Njezin sotonistički ritual prepoznao je Steven Bancarz, nekadašnji zaljubljenik u okultizam. Aktivno je sudjelovao u astralnoj projekciji i drugim opasnim stvarima. Ali danas on razotkriva New Age i prisutnost okultnog u naizgled svjetovnim događajima kao što je Super Bowl.

“Pentagram se nalazio na sceni u poluvremenu Super Bowla. Muškarci u ženskoj odjeći koji su plesali na sceni. Vatra, crno odijelo, 666 simboli iznad očiju. Tipičan sotonistički performans za poluvrijeme’, napisao je Bacarz te dodao da je zbunjen time što to drugi ne vide ili još gore – ignoriraju. ‘Zbunjen sam i želim shvatiti vaš pogled na svijet. Ako možemo pretpostaviti, zbog ove rasprave, da postoji vrsta sotonističke/okultne elite koji vuku konce (kao što je Gaga i prikazala) i vode show, očito se možemo složiti da postoji nešto iznad prirodnog materijalnog svijeta atoma i molekula kako bi sotonizam, ritualno žrtvovanje i okultne aktivnosti bile ostvarive i izvedive?! Bilo da gledamo ceremoniju kremacije Bohemian Grova (tajno društvo) ili žrtvovanje životinja (možda čak i ljudsko žrtvovanje), čak i nekršćani priznaju da su takve stvari duhovne prirode i uključuju energijsku / duhovnu razmjenu između ljudskih i neljudskih bića. Ne čine ove rituale tek onako. Također se slažemo da ta bića obitavaju u astralnom/eteričnom teritoriju u jednom smislu ili drugom.

https://youtu.be/NyFeIcxMv6Q

Moraju biti duhovna bića koja prebivaju u ovom teritoriju i koja odgovaraju na ove rituale i aktivnosti koje izvodi ova elita. Izgleda da dolazimo na isto ovdje, a većina kršćana bi se iznenadila, kada bi saznala da većina vjernika u New Age vjeruju u prisutnost demona. Mogao bih naći različite New Age, politički aktivne, i alternativne medijske izvore koji svjedoče za stvarnost ovih demonskih duhovnih bića i koji su povezani s ritualima Illuminata,’ napisao je dalje Bacarz te upitao svoje nekršćanske prijatelje da mu odgovore na sljedeća pitanja, prenio je novizivot.net

1. Sudeći po vašem pogledu na svijet, odakle su došli ovi “demoni”? Naravno da nisu stvorili sami sebe. Koje je njihovo porijeklo?
2. Djeluju li ovi “demoni” kaotično u prostoru, ili imaju neku vrstu organizacije i posebnu svrhu?

3. Postoji li mogućnost da među ovim bićima ima hijerarhije, i možda autoritet koji vlada i organizira njihove planove? Je li moguće da postoji vladar koji ima kontrolu nad zlim duhovima?

4. Zašto je nemoguće, ili nevjerojatno, da bi takav vođa imao ime “Sotona”, kao što su ga okultisti (Crowley), teozofi (Blavatsky), Isus i drugi nazivali?

5. Ako demoni i Sotona postoje, a moramo pretpostaviti da postoje da bi povjerovali u realnost duhovnih sotonističkih / okultnih rituala koji se dešavaju na državnoj razini, kako ih pobijediti? Koji je protuotrov i oružje duhovnog rata koji možemo iskoristiti protiv ovih bića u svijetu i u našem osobnom životu?

6. Zašto ne bi Isus imao moć protiv ovih bića? Koji dokaz ili razlog postoji da nije moguće da Isus pobijedi ove demonske sile?”

Konkretnog odgovora na njegova pitanja nije bilo. Jasno je samo da su svi svjetski mediji podijelili vijest o velikoj i snažnoj Lady Gagy koja je poslala poruku Donaldu Trumpu. To je istina, ali kakvu poruku? Podzemlje se podiglo, zvijer je bijesna jer gubi i to je jasno kao dan upravo preko promocije performansa Lady Gage koji je veličao Lucifera gdje god je bilo prilike a ono što je najtužnije s velikom medijskom potporom i novinarima koji ni ne znajući ispunjavaju Isusova proroštva dok progone ‘prave’ i uzdižu ‘krive’. No, Isus reče: ‘Nebo i zemlja proći će, a riječi moje neće proći’ (Luka 21,34), pa neka nam ovakvi događaji posluže kao potvrda Njegovih riječi i produbljenja kršćanske nade jer postalo je očito: Približilo se Kraljevstvo Nebesko!

Autor: Z.K./dnevno.hr

Odgovori

Skip to content