SNIMKA ZASTRAŠUJUĆEG TRENUTKA Mali zrakoplov zabio se u trgovački centar, svi su poginuli (video)

Screenshot YouTube

U sjevernom dijelu australskog Melbournea u utorak ujutro po lokalnom vremenu (ponedjeljak navečer po hrvatskom) srušio se avion na području aerodroma Essendon. Pao je na popularni šoping centar u neposrednoj blizini zračne luke s koje je netom prije pokušao poletjeti.

Među poginulima su Max Quartermain (63), pilot iz Melbournea i vlasnik tvrtke Corporate and Leisure Aviation, te njegova supruga Cilla. Prema pisanju Herald Suna, upravo je Max pilotirao zrakoplovom. Također, smatra se da su među poginulima 70-godišnji Teksašanin Greg De Haven, umirovljeni agent FBI-ja, te dvojica njegovih prijatelja. Jedan od njih bio je pravnik Russell Munsch (62), partner u odvjetničkom društvu Munsch Hardt Kopf & Harr, također iz Teksasa. Njegovu smrt potvrdili su članovi obitelji.

https://youtu.be/m7qgSInDdIs

Treća poginula osoba je uspješni poduzetnik iz Teksasa Glenn Garland.

Kako pišu australski mediji poginuli i njihove obitelji bili su na ‘putovanju života’. Naime, trojica prijatelja bili su veliki ljubitelji golfa i išli su na otok King u sklopu države Tasmanije, popularan među imućnijom klijentelom koja ondje igra golf.

Supruga Glenna Garlanda često je na Facebooku objavljivala doživljaje s putovanja, međutim se jutros nije nalazila u zrakoplovu, već je ostala u Melbourneu.

Zrakoplov se navodno srušio zbog kvara motora, a sva je sreća što se tragedija dogodila sat vremena prije otvorenja šoping centra trebao pa drugih žrtava nije bilo.

Izvor: ovdje

Odgovori

Skip to content