Trump (ne)će biti ubijen!

Američka ljevica toliko je konsternirana da sveučilište (Pennsylvania) osigurava studentima štence, čokoladice i bojanke kako bi preboljeli izbor Trumpa za predsjednika SAD-a. Možda je Hasanbegović pogriješio kad isto nije osigurao Filozofskom i Kulturnjacima.

Trump je nastavak Brexita, nastavak uspjeha njemačkih desnih stranaka, francuskih, nizozemskih, mađarskih, poljskih… pa i kod nas. Biračko tijelo skreće udesno. Ljevica se razotkrila pokazavši da ima identične stavove kao globalna bogata elita, odnosno najkrupniji kapital. Baš u svemu.

Jer, ima neki razlog zašto elita podupire homoseksualizaciju, pobačaje, eutanaziju, zaprašivanje stanovništva otrovima, hranu punu štetnih kemikalija, GMO… Sve su to metode za tamanjenje. Npr. žohara. Lijevoliberalni ne vide da nema smisla protiviti se jednom, a zagovarati drugi dio jedinstvenog paketa za depopulaciju. Ne razlikuju ambalažu (na koju očito padaju) od sadržaja. Ako im je toliko stalo da smanje broj, što elita ne počne od sebe osobno?

NWO elita će vjerojatno organizirati atentat na Trumpa. Ima ona narodna “s ovih prostora” koja kaže: “Para vrti gdje burgija neće”. A elita tih “para” ima i više nego dovoljno da naruči što god hoće.

I tako bi Hillary mogla na kraju ipak biti prva žena predsjednica SAD, kako je i bilo predviđeno. Zašto? Kad se neki predsjednik ne sviđa NWO eliti, jednostavno dobije metak. Ako Trump nije lažnjak, prijeti mu “kenedizacija”.

Priča s Kennedyjem ide ovako: Amerikanci imaju svoju verziju HNB, koja je zadužena za tiskanje dolara i monetarnu politiku. Ne oglašava se baš na sva zvona, ali tzv. Federalne Rezerve nisu državna institucija, nego je to udruženje privatnika, najbogatijih bankara (Rotschild, Rockfeller…). Kennedyu je zadnja stvar na kojoj je radio bila “Izvršna naredba 11110” kojom je htio vratiti monetarni suverenitet Americi preko “Silver Certificates”.

“Postoji zavjera u ovoj zemlji da se porobi svaki muškarac, žena i dijete. Prije nego napustim ovaj ured, nastojim razotkriti ovu zavjeru.” – John F. Kennedy je rekao 7 dana prije nego je ubijen u atentatu.).

Budući se Trump (barem prema obećanome) protivi globalizaciji i urušavanju Amerike, ovima najbogatijima od najbogatijih se Trump ne sviđa. I zato će biti maknut ovako ili onako. Nije uspjelo ONAKO (na izborima), pa će vjerojatno OVAKO!

Živi bili pa vidjeli – i želimo, naravno, da nam se ne ostvari proročanstvo.

Izvor: krugovaldomovina.info/katehon.com

Odgovori

Skip to content