NISU HTJELI REĆI GDJE SU BILI: Nenad Stazić, njegov brat i Duško Ljuština sudarili se u saborskom Audiju!

Sudarili se u saborskom autu, ali nisu htjeli reći gdje su bili

U saborskom Audiju bili su potpredsjednik Sabora Nenad Stazić, brat Darko i ravnatelj Kerempuha Duško Ljuština. Sudar je skrivila vozačica Daewooa

Objavljujemo jedan malo stariji članak. Dobro je prisjetiti se nekih događaja (op.ur.).

Što su ravnatelji Gavelle i Kerempuha radili u saborskom automobilu?, pitaju se zadnjih dana glumci i ostali kazališni djelatnici.

U saborskom Audiju bio je potpredsjednik Sabora Nenad Stazić, njegov brat Darko, ravnatelj Gavelle, i ravnatelj Kerempuha Darko Ljuština. Sudarili su se u ponedjeljak u Koprivnici. Nisu ozlijeđeni, ali gdje su i zašto bili, nisu htjeli reći.

– Javite se Nenadu Staziću – rekao je Ljuština.

Nenad nije odgovarao na pozive, a brat Darko nije želio ništa komentirati. Međutim, neslužbeno smo doznali da je trojac prije nesreće bio u Koprivnici. Navodno su “žicali” sponzorstvo za predstavu Rade Šerbedžije na Brijunima.

– Nije neobično da kulturnjaci žicaju – rekao je kazališni djelatnik koji nije znao detalje sastanka.

Službeni automobil Nenad Stazić ima pravo koristiti 24 sata na dan kao potpredsjednik Sabora.

– Za taj dan nemamo prijavljen službeni protokol – rekli su u Saboru. Braća Stazić i Ljuština su kumovi, dok su Ljuština i Šerbedžija prijatelji godinama. Nesreću u ponedjeljak u Koprivnici skrivila je vozačica (31) Daewooa, koja je jedina ozlijeđena. U četvrtak je službenu Toyotu slupao i Bogdan Rkman, zamjenik pritvorene sisačke županice Marine Lovrić Merzel. On je izazvao sudar. Tako je, nakon njenog Audija koji je morala vratiti, županija ostala bez još jednog službenog vozila.

Izvor: ovdje

4 comments

  1. Sidland

    Protiv ove vrste kulture se borio ministar Hasanbegovic , ako je ovo normalno novoj ministrici kulture i premi jer u Plenkovicu Mostu Hdz u sto oni gledaju koji su to beskičmenkaci ? Stazic u gaveli? Ljuština u kerempuha klika frljica u HNK rijeka, seberdija brjuni, ma kome uopće treba takva “Hrvatska” kultura? I je li uopće hrvatska?

  2. Šimun Matković

    otišli su posjetiti svoju samoposlugu Podravku, koja je godinama služila Partiji i njezinim sinovima za sve moguće bakanalije, pa i po Šerbeđiluku, kako sada službeno zovu Brijune!

  3. Mario Milovčić

    “Ugrožena braća” koju su, kako doznajemo od još jednog ugroženog, prošle godine 331 put napale “ustaše” napisanim ili izgovorenim riječima govorom mržnje, očito se osjećaju vrlo ugroženi materijalno i psihički pa troše, razbacuju i uništavaju državni novac i imovinu zemlje od koje su “ugroženi” i koju stoga ne vole, a sve ne bi li taj osjećaj “ugroženosti hrvatskom mržnjom” ublažili sa što više bačenih “ustaških kuna”. Zato braća uboga, baš goli bokci bez kučeta i mačeta, ta lažna srbska intelektualna elita kojoj je Hrvatska sve dala i daje, ali oni nisu za domovinu spremni ni živjeti a kamoli umrijeti, nego se još sprdaju i izruguju s Braniteljima, Zastavom, Himnom, Crkvom, Stepincem, vjernicima, Predsjednicom, zapravo sa svim Hrvatima ustašama i onda to nije govor iskonske mržnje nego -satira, skoro umjetnost. E da su stvarno ugroženi, mrska im “slučajna, šupačka država” ne bi praštala izljeve “otrovne ljubavi”

Odgovori

Skip to content