BOG JOJ USLIŠIO MOLITVE: Popularna pjevačica pobijedila ovisnost o drogi

Demetria Devonne Lovato, popularna američka pjevačica, poznatija kao Demi Lovato, s obožavateljima, njih 54,8 milijuna, koliko je prati putem Instagrama, podijelila je lijepu vijest – pet godina uspješno apstinira od droge.

Bilo je uspona i padova, toliko puta sam ponovno htjela posegnuti za porocima, no sjedila sam na rukama i molila Boga da me oslobodi opsesije. Tako sam ponosna na sebe, no ne bih uspjela bez više sile, obitelji, prijatelja i svih ostalih koji su me podržavali!”, napisala je Lovato u svom postu, uz koji je objavila fotografiju koja prikazuje koliko dugo apstinira.

Demi Lovato karijeru je počela kao glumica u Disneyjevom filmu “Camp Rock”, nakon čega se pojavljivala u još nekoliko serija i filmova. U Hrvatskoj je puno poznatija je po glazbenoj karijeri i hitovima koje je objavila na svojih pet albuma.

Karijera pjevačice koja je svojedobno priznala, kako je ‘kokain šmrkala svakih sat vremena’, krenula je nizbrdo kada je zbog ovisnosti prekinula turneju s grupom Jonas Brothers i otišla na odvikavanje.

Nakon početnih neuspjeha, zadnjih pet godina je čista, a osim što se riješila svojih poroka, Lovato se ponovno zaljubila, u brazilskog MMA borca Guilhermea Vasconcelosa, koji joj je velika potpora.

Nedavno je producirala dokumentarni film “Iza tišine”, u kojem se govori o bipolarnom poremećaju (koji joj je dijagnosticiran), depresiji i shizofreniji.

Izvor: ovdje

Odgovori

Skip to content