JOŠ NISMO VIDJELI TOLIKU KOLIČINU GLUPOSTI I ZATUCANOSTI NA JEDNOM MJESTU: Kolumna Vedrane Rudan

Poštovani čitatelji, prenosimo dio teksta koji je napisala ‘dama’ spomenuta u naslovu:

“Ne znam sjećate li se prvih hrvatskih demokratskih izbora? Bilo je to pred dvadeset i pet godina, ali ja Tuđmana na Korzu nikad zaboraviti neću. Urlao je kako je ‘ovo’ Hrvatska, i kako će ostati Hrvatska i kako ćemo, aleluja, aluluja, biti ‘svoji na svome’. Njegova cura, pokojna Nela Eržišnik, zorno nam je pokazala kako smo na putu da ubijemo ‘crvene vragove’. Uhvatila se za međunožje i urliknula nama ispod bine: ‘Ni ovdje više nisam crvena.’

Shvatili smo poruku. Najdraža Titova zabavljačica raščistila je sa crvenim vragom, što se čeka? Krenuli smo na čelu sa Hadezeom u rat protiv crvenih i zavili zemlju u crveno. Kako je tih godina bilo jednostavno živjeti. Znaš put do slobode, ubi, ubi, Srbina, znaš cilj, čista Hrvatska. I bi tako. Očistismo Hrvatsku od Srba, tada se nije mnogo gledalo tko je četnik, tko je Srbin, svaki Živorad bio je neprijatelj, osim ona dva tada mala Živorada koji su bili Tuđmanovi unuci, svi su ostali Živoradi bili meta. Pobismo ih, naravno u samoobrani, otjerasmo ih, ovo je Hrvatska, postadosmo čisti, najzad svoji na svome…”, piše ‘dama’ iz naslova, a mi bismo na ovom mjestu stali, uskraćujući Vam, dragi čitatelji, neviđeno zadovoljstvo konzumiranja ostatka nevjerojatnih umotvorina spomenute ‘dame’ . 

Ako imate dobar želudac ostatak bulažnjenja, lupetanja i ‘trkeljanja’ možete pročitati ovdje. POZOR: Što tekst dalje odmiče, to više vrvi glupostima i jače bazdi boleštinom. 

Uredništvo portala

5 comments

  1. Mate Srsen

    Rudanice, sutra ujutro stavite ocale s crvenim okvirom na nos i dobro se pogledajte u ogledalu. To bi vam trebalo biti vise nego dostatno…

  2. Maine Coone

    Hvala dragom Bogu što je glupa a pokušava biti netko i nešto! Vidilo se koliko je pametna kada je na novoj televiziji napal državu izrael i dobila odmah otkaz i više nije mogla ni na jedan medij u Hrvatskoj pa sada laje u srbiji!

  3. Vera Lubicic

    Mislim da kad neko postaje stariji trebao bi biti pametniji ,na njenu zalost ova crvena GLUPACA ide u obratnom smjeru

  4. petar 100

    …..nije ovo tek *vaginin monolog*!!! Skinula se drugarica do kraja i vidi joj se *Šubara i Kokarda*!

Odgovori

Skip to content