Prgomet o izbacivanju Hasanbegovića iz HDZ-a

Foto: fah

Drago Prgomet, HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba, na upit Nove TV, komentirao je javnu potporu potpredsjednika HDZ-a Zlatka Hasanbegovića nezavisnoj Bruni Esih.

“Duboko vjerujem da su procesi poput izbacivanja davno iza nas. Pokazali smo širinu, prihvaćamo različitost mišljenja, ali mislim da je gospodin Hasanbegović bio vrlo jasan jutros kad je rekao da je samo jedan kandidat Hrvatske demokratske zajednice”, rekao je Prgomet.

Njegov komentar možete pogledati na videu OVDJE.

Podsjetimo, premijer Andrej Plenković je u Dnevniku HRT-a komentirao i kandidaturu Brune Esih. Rekao je da ga je kandidatura iznenadila. Razgovarao sam s njom, moram priznati da nisam stekao dojam da je zainteresirana biti kandidat niti da se bavila komunalnim pitanjima, izgleda da je došlo do evolucije stajališta.

Poručio je da HDZ očekuje od cijelog svog članstva da snažno, čvrsto i angažirano podupru sjajne kandidate. Svi koji namjeravaju javno govoriti da žele nekakvu po njima autentičnu verziju HDZ-a i pretendiraju na naše biračko tijelo, varaju se. Od svih naših članica i članova, posebno onih koji su izabrani na visoke dužnosti u HDZ-u, očekujem maksimalnu lojalnost i angažman u kampanji. Oni koji to ne budu radili, snosit će posljedice.

Izvor: narod.hr/dnevnik.hr

Odgovori

Skip to content