To što rade Bruni Esih je dno dna

Napadati Brunu Esih u ovom trenutku je izdaja demokracije. Nerado pišem o konkretnim ljudima ako nisu javne osobe. Radije se zadržavam na pojavama. To što rade Bruni “dno je dna”! Ako to rade “profesionalni” novinari, to je PROSTITUCIJA!

Ne znam, da budemo iskreni, i meni smeta euforija i idolopoklonstvo. Brunu osobno ne poznajem, no žena je pokazala da ima integritet i osobne hrabrosti. Što je danas u političara rijetkost. Ako ništa drugo, samo to ju kvalificira za visoko mjesto u politici.

Uz to, žena je.

Svi trube o tome kako je malo žena u politici. Ja osobno ne volim feminističke ispraznice o položaju žena u politici (i društvu) ali sam veliki pobornik potpore “s pokrićem” i davanje prednosti ženi “pod jednakim uvjetima” !! Bruna sve to jest. Uz to je mlada, obrazovana, majka je troje djece, čestita je, pristojna.

Ako mi je dopuštena jedna mala “usporedba neusporedivog”. Pokušajmo povući paralelu između Brune Esih i Sabine Glasovac. Znam da su te dvije osobe neusporedive, i neka mi Bruna Esih oprosti, ali baš zbog te razlike sam posegnuo za usporedbom.

Neka mi ni HDZ-ovci ne zamjere, no, pokušajmo usporediti Brunu Esih s Dragom Prgometom. Znam da je to još manje moguće.

Drago Prgomet, politički pervertit, eksponent (po mnogina) upitne zavičajne skupine koju neslužbeno predvodi Krunislav Olujić, čije veze se granaju prema Mesiću, Kosor, Josipoviću, udruzi Prsten, paraobavještajnim, sumnjivim tajkunskim, kriminalnim, korupciji u sudstvu, ucjenama s pozicije bivšeg obnašatelja visokih državnih dužnost

I još puno toga.

I to je kandidat HDZ-a!!

O novijim “podvizima” Drage Prgometa, nakon izbora za zamjenika predsjednika HDZ-a kada prelazi u otvorenu oporbu, do izlaska iz stranke, uključivanja u Most, “in flagranti” situacije s Milanovićem u (za tu prigodu) iznajmljenom stanu, (ono, “na sat”), baš kao prava prostitutka.

O onome što je Drago Prgomet izrekao protiv HDZ-a u javnosti, ne treba ni govoriti. Možda se netko i time pozabavi. Treba li nakon izrečenog uopće govoriti o osobi Brune Esih.

Treba, ali je kontekst neprimjeren.

S druge pak strane, ništa nije ni veliko ni malo dok se ne usporedi s nečim. Da, Bruna Esih je javno istakla svoju kandidaturu i time se izložila javnosti. I da, “javnost ima pravo znati sve o Bruni Esih”!!

No, i Bruna Esih ima pravo na profesionalan i objektivan pristup novinara. Minimum na koji ima pravo je USPOREDBA s protukandidatima!!

Ako je nekome do puritanizma, neka se spusti u kaljužu u kojoj se godinama valjaju Bandić, Mrak-Taritaš, Drago Prgomet, pa i Sandra Švaljek koja se pokazala običnom ” političkom poluprostitutkom”. ( ” politička poluprostitutka” zbog toga što je kao osoba izvan politike stupila u “odnose” s politikom, za novce i to joj se očigledno dopalo).

Ako je nekome do ISTINE, neka usporedi “grijehe” (stvarne i izmišljene) Brune Esih s grijesima njenih protukandidata!!

Ili bar protukandidata koje ga je istaknuo HDZ!!

Ovo što rade pojedini novinari je maliciozno. I to bi bilo (nategnuto) legitimno (ne mora svatko biti dobronamjeran) kada bi bilo profesionalno pošteno.

Korektno.

Pristanak novinara na ulogu stranačkog egzekutora je dno dna. Tko god to radio.

Ilija Vincetić /Hrvatsko nebo

5 comments

  1. Josip Kljaković Šantić

    Ne znam o g. Bruni Esih ništa više od nekih napisa u novinama. ALI NAPADATI ŽENU KOD MENE IZAZIVA GNJEV.. Zato a priori navijam za Brunu Esih i za podršku darujem joj moje stihove: “OPILA SI MOJE BIĆE- TORNADO SI A JA LIŠĆE. -JEDINA MOJA ANTIAVANTURA. NIKADA I NIKAD ME VIŠE OPITI NEĆE LJUBAVNE KIŠE- KAD DOLAZIM K TEBI JA JEO NE BI- RUKAMA BI SAMO IZ JUREĆEG VLAKA POBRAO POLJA CRVENOG MAKA – DA TE ZARUMENIM – DA TE ZACRVENIM…DA VLAS KOSE TVOJE SVAKA BUDE OKIĆENA LATICOM CRVENOG MAKA. Neka te BOG čuva na tvom putu – života, tebe i sve tvoje. A želim od srca da uspiješ ,,

  2. Katica

    Treba imati razumijevanja prema desnici čije je duhove vijest uzburkala jer ne žele opet dobiti na vlast novog predstavnika komunista na što je plasirana informacija i ukazivala. Prljavih tekstova, posebno zakona koji svakodnevno štete Hrvatima širom Hrvatske ima na pretek pa se ne radi takva žurna borbena reakcija u njihovu zaštitu. Otklanjanje štetnog utjecaja je u svakom slučaju za pohvalu. Pozivam vas kao i sve one koji su u mogućnosti da zaštite i sav ostali Hrvatski narod od svih mogućih negativnosti, posebno razloga iseljavanja da nas zaštite. Da se tako reagiralo kad je ostali Hr narod bio u pitanju ne bi bili tu gdje jesmo.

  3. Viktor Arbanas

    Gospodine Ilija Vicetichu, napisali ste:
    “Ovo što rade pojedini novinari je maliciozno.”

    Biste li mi to prieveli na HRVATSKI?
    Unapried Vam hvala.

  4. Jerko Zagar

    Kao prvo moramo analizirati prezime PRGOMET . Svaki iole čitatelj koji ima imalo inteligencije , mora da najprije analizira prezime osobe o kojoj je riječ. Moram da pokušam iako nisam toliko školovan ali kad vidim kakvi su intelektualci okolo mene …………………..
    Dijelim prezime na dva dijela PRGO MET pa se pitam šta bi to značilo ?
    Znači PRGO da je čovijek prgav , ako je prgav BJEŽI kolko te noge nose ,
    Met , šta bi to moralo značiti ?, na slovenskom jeziku znam ( UBAČAJ , UBACITI u košarci ) , na Hrvatskom moram da uzmem Klaičev riječnik stranih riječi da bi Vam nešto rekao .

    Što se tiče njegove konkurentkinje za mjesto Gradonačelnice mogu isto tako IME i PREZIME analizirati , ali po mome .Bruna , što bi značilo mraz , inje .Esih na Njemačkom ocat , ocat na tal .jeziku acceto , kad bi bio još BALSAMICo di Modena to bi bio PRAVI IZBOR .
    Prgavom stvorenju preporučujem da se drži svoje profesije i neka pomaže NARODU koji imaju potrebe njegove sposobnosti , i neka mu se ruke pozlate . u IZBORIMA biti če samo gubitnik iako su Saborski novci veoma na lagan način zarađeni ( ako su zarqađeni ) To pišem ne gosp. Prgometu več Plenkiju i gamadskoj stranci HDZ-ju .

    1. Viktor Arbanas

      Navod:
      “.. na Hrvatskom moram da uzmem Klaičev riječnik stranih riječi da bi Vam nešto rekao . ”
      Prievod na hrvatski:
      “… za hrvatski moram uzeti Klaićev rječnik stranih riječi kako bih Vam mogao nešto reći.”

Odgovori

Skip to content