GRMOJA: Dosta mi je povezivanja Roglića s Mostom, on je Prgometov donator

Roglić je nakon večere s Prgometom donirao 20 tisuća kn Dragi Prgometu i listi Mosta u prvoj izbornoj jedinici na kojoj su bili redom Prgometovi ljudi, tvrdi Grmoja

Politički tajnik Mosta Nikola Grmoja opovrgnuo je da je vlasnik Orbica Branko Roglić čovjek koji stoji iza financijske podrške Mostu.

“Dosta mi je više povezivanja Roglića i njegova Orbica s Mostom. Roglića ne poznaje nitko iz Mosta niti je on najveći donator Mosta. Roglić je nakon večere s Prgometom donirao 20 tisuća kn Dragi Prgometu i listi Mosta u prvoj izbornoj jedinici na kojoj su bili redom Prgometovi ljudi. Osim mene kojeg je Prgomet zamolio da stanem na 14. mjesto kao simbolička poveznica s izvornim Mostom. U kampanji nisam sudjelovao osim na prvom predstavljanju a svo troje kandidata koje je s te Dragine liste ušlo u Sabor je uskoro prekinulo svaku suradnju s Mostom. Dakle, Roglić je donator Drage Prgometa, HDZ-ovog kandidata za gradonačelnika ZG, a ne Mosta jer je svaka Roglićeva kuna potrošena u kampanji u prvoj izbornoj jedinici koju je Petrov prepustio Prgometu”, napisao je Grmoja na facebooku.

Orbico je jedna od najvećih distributerskih tvrtki na ovim prostorima, a u javnost je izašla kao prva koja je pokrenula prisilnu naplatu nad Agrokorom i poslovnim carstvom Ivice Todorića.

Dosta mi je više povezivanja Roglića i njegova Orbica s Mostom. Roglića ne poznaje nitko iz Mosta niti je on najveći…

Gepostet von Nikola Grmoja am Montag, 3. April 2017

Izvor: ovdje

Odgovori

Skip to content