MARKO LJUBIĆ: Kad čovjek sluša HNS-ovu Mrak Taritaš može pomisliti da će se birati nekakav računovođa

“Kad čovjek sluša danas Anku Mrak Taritaš i gospodina Marka Sladoljeva ne preostaje mu nego pomisliti da će se birati nekakav računovođa. Samo ponavljaju da će dobro trošiti novce. Svaka budala zna u rasponu između dobro i loše trošiti novce, a svatko misli da je njegovo trošenje najsmislenije. Gradonačelnik Zagreba ima daleko veći značaj, pa je nužno upozoriti na ovo banaliziranje i namjere potpune deidentifikacije Grada”, komentirao je za Narod.hr kolumnist Marko Ljubić današnje izjave HNS-ove Anke Mrak Taritaš i Mostovog Marka Sladoljeva, koji su krenuli u utrku za zagrebačkog gradonačelnika.

“Mrak Taritaš uz to ubi ponavljanjem da će vratiti Zagreb građanima. Da se bar sjeti reci Zagrepčanima!?”, naglasio je Ljubić.

Dodaje da Zagreb treba vratiti Hrvatskoj.

“Iz tih najava netko neutralan u svijetu ne bi nikada prepoznao o kojemu se gradu radi, kojoj zemlji, narodu. To ispada kao školski sastav djeteta u prvom razredu pučke škole koje napiše sastav o majci koji bi moglo svako dijete potpisati.
Grad Zagreb je glavni grad Hrvatske i povijesno sjedište i identitetsko izvorište svih Hrvata”, podsjeća.

“Zagreb treba vratiti Hrvatskoj iz koje je nasiljem ‘građana’ otrgnut još davne 1945. Treba mu vratiti identitet, a to se ne radi računovodstvom”, zaključuje Ljubić.

SDP i HNS potpisali su sporazum o podršci Anki Mrak Taritaš kao zajedničkoj kandidatkinji za gradonačelnicu Zagreba.

Najvažnija promjena koja Zagrebu treba jest “vratiti Grad vrati svojim građanima”, istaknula je Mrak Taritaš, rekavši da je zajednička želja HNS-a i SDP-a da ova kampanja bude vesela, a “grad Zagreb bude ono što je uvijek bio – otvoren, mulitkulturalan, i da će upravljanje gradom Zagrebom biti otvoreno, javno, transparentno”.

A gdje je završio novac namijenjen obnovi nakon poplave u Gunji?

Bivšu ministricu graditeljstva i prostornog uređenja te kandidatkinju za zagrebačku gradonačelnicu Mrak Taritaš prozvao je bivši saborski zastupnik Pero Kovačević u emisiji Bujica tvrdeći da je kvadrat obnove odabranim izvođačima tijekom obnove županjske Posavine plaćan i po 1700 eura po kvadratu, što je cijena stambenog kvadrata u samom u središtu Zagreba. Na nepravilnosti upozorava i načelnik Općine Gunja Hrvoje Lucić.

“Na svakom obnovljenom kvadratu pojavljuje se razlika od 5810 kuna za što je odgovorna isključivo bivša ministrica Mrak Taritaš jer ona je ta koja je sve držala pod kontrolom i o svemu je odlučivala”, ustvrdio je Lucić.

Izvor: narod.hr

Odgovori

Skip to content