GLUMAC JE GODINAMA KRIO DA JE OVISNIK O DROGI ‘Nekoliko puta sam se predozirao, mislio sam da se iz tog pakla nikad neću izvući’

Alec Baldwin danas je otac četvero djece, a ovih dana otkrio je tajne iz prošlosti s kojima se nosio

Alec Baldwin tijekom vikenda gostovao je u emisiji ‘Good Morning America’ gdje je otkrio brojne pikanterije iz svoje mladosti.

Zvijezda filmova ‘Lov na Crveni Oktobar’, ‘Muškarac za ženidbu’, ‘Aviator’, ‘Pokojni’ i serije ‘Televizijska posla’, priznao je tako da je većinu mladosti proveo ovisan o drogi i alkoholu.

– Bio sam jedan od onih koji je imao sreće. U mladosti sam se nekoliko puta predozirao i uspio to zadržati u tajnosti. No sretan smo što se to dogodilo u to vrijeme jer da nije, ne bih se nikada iz tog pakla izvukao – izjavio je.

Nešto prije nego što je proslavio 27. rođendan odlučio je odustati i od droge i od alkohola.

– Prije toga drogu sam konzumirao svaki dan i pio sve dok nisam znao za sebe. Bilo je to teško razdoblje. S godinama, kao većini, moja karijera nije krenula nizvodno i nitko nije znao. Bilo je to teško razdoblje i puno emocionalne boli koju sam pokušao ‘ubiti’ na jedan sasvim pogrešan način – izjavio je Baldwin.

Od noćnih izlazaka oporavljao se igranjem video igara jer je to, kako je rekao, bio jedini način da smiri svoj um.

– Nisam želio vidjeti ikoga, nositi se s bilo kim – zaključio je.

Alec je u braku s Kim Basinger bio u braku od 1993. do 2002. s kojom ima 21-godišnju kćer Ireland. Trenutačno je u braku s Hilarijom, instruktoricom joge, s kojom ima troje djece – trogodišnju Carmen, jednogodišnjeg Rafaela i Leonarda rođenog u rujnu prošle godine.

Izvor: ovdje

Odgovori

Skip to content