SJEDNITE PRIJE NEGO OVO PROČITATE: Otkrivena plaća novog šefa Agrokora

VRIJEDE LI TOLIKO – DOBAR POSAO U HRVATSKOJ: Alvarez i njegova ekipa za spas Agrokora uzet će veliku količinu novca

Novi direktor za restrukturiranje Agrokora, Antonio Alvarez III., predstavio je deveteročlani tim koji bi mu trebao pomoći da izvuče najveću hrvatsku kompaniju iz krize u kojoj se našla.

Radi se redom o stručnjacima s impresivnim radnim iskustvom i referencijama.
Alvarez se jučer prvi put obratio zaposlenicima te kazao kako je najvažnije spasiti njihova radna mjesta. Kako bi se to dogodilo potrebno je postići dogovor dobavljača, bankara i Agrokora.

Veliki posao je pred njima

Restrukturiranje najveće kompanije u Hrvatskoj, u kojoj je zaposleno otprilike 60 tisuća ljudi, neće biti jednostavan zadatak, a to je kazao i sam Alvarez u svojem prvom obraćanju javnosti.

On je, podsjetimo, kazao kako se nikad nije sreo s ozbiljnijom situacijom te kako nema jamstva da će uspjeti u svojem naumu.

Skupo spašavanje

No, sigurno je da će pokušati. Koliko će to sve koštati?
Kako se nagađa, Antonio Alvarez III. i njegov tim, kako god Agrokor završio, za svoj će posao uzeti plaću od otprilike jedan posto godišnjeg prihoda koncerna, što bi iznosilo pola milijarde kuna, piše RTL.

Izvor: net.hr

3 comments

  1. Mladen Markic

    KOLIKO JE PRSTIJU U MEDU ????
    KOLIKO JE DIONICA U PITANJU ???
    CIJE SU DIONICE U PITANJU ???
    TKO JE ,OD VLADAJUCIH U ” TALU 2 SA TODORICEM ????
    TKO STOJI IZA III
    ” BOŽE CUVAJ HRVATSKU ” ……….samo pjevajte……….

  2. Marijan Trninic

    Ma neće on ništa. Plenky, njegova Vlada učiniti će sve da vladin povjerenika preuzme stvar pa da zasere još više nego što je. Čim sam vidio spodobu Daličku kako se nakaradno smije, znao sam da je to još jedan od vrhunskih zajeba ove Vlade.

Odgovori

Skip to content