SVAKA JOJ RIJEČ ZLATA VRIJEDI: Kako je Željka komentirala Rašetu i Šprajca

Predsjednica U ime obitelji, Željka Markić, na svojem je Facebook profilu komentirala revoluciju zbog Agrokora, u režiji Šprajca i Rašete. Njezin komentar prenosimo u cijelosti:

“Kažu mi da bi Rašeta i Šprajc dizali revoluciju zbog Agrokora – ali de se ne usude sami.
Jer i jednom i drugom pada gledanost i čitanost. Pa se boje slabog odaziva.
Puno je ljudi baš zbog njih dvojice prestalo čitati Styrijina izdanja i gledati RTL.
Pa se žale, da im demonstracije ne pomažu organizirati ratni junak Glogoški. Niti Kardinal Katoličke Crkve. Niti ja.
I svakakve su razloge za to smislili – jedino onaj točan nikako da shvate.
Kad njih dvojica kažu da je nešto dobro za Hrvatsku, ja znam da je loše.
Kad Rašeta hvali dr. Dragu, ja navijam za Brunu.
Kad Šprajc priča o krađi radnika, ja se sjetim tko je sve od novinara bio na Nadanovoj platnoj listi u HGK. Košarica, dečki. Sada i u vijeke vjekova”, komentirala je Željka Markić na svojem Facebook profilu.

Izvor: ovdje

6 comments

  1. kristijan

    Žekljice, hapaj se pravog posla a ne češljaj se dok selo gori.

  2. jagoda

    Naravno ! Zapravo , čovjek je na pravom putu kad čini totalno suprotno …

  3. Mario Milovčić

    Svaka Vam čast, gđo. Željka, tako treba s agresivcima iz srbo-udbo-komunističkoga mutnog izvora. A slažem se i g. Ivanom, jer se hrvatski narod ne bavi ili ne želi baviti politikom u demokraciji (grč. državne-građanske stvari u vladavini naroda), onda se tzv. politička državna vlast izabrana od naroda bavi nama svima, ali netransparentno, nedemokratski, zakulisno, politikantski, nepotistički, servilno, klijentelistički, strašljivo, nedobronamjerno, defetistički, neznalački, zapravo marionetski, kroz prošlost uvijek gledajući što će reći ili narediti oni veleumovi iz Bizanta, Beneta, Beča, Budimpešte, Beograda i sad Bruxellesa!?! Hrvati, domoljubi, gdje smo? Ako smo spremni za obranu Domovine od zla s istoka i zapada, sa sjevera i juga, kao što su bili Branitelji proteklih 1400 godina slavne, a ponekad i mračne, hrvatske povijesti, onda se nebojmo ni Pupija ni Udbe ni čeda ni SPC ni domaćih Rašeta i Jovanovića-Šprajca!!

  4. luetic

    MA ZELJKICE,NEBOJ SE,DOK SU NA VLASTI NJIHOVI ILI VASI PREVEDENO ZAJEDNICKI,DO REVIZIJE NECE DOCI…

  5. ivan

    Dr.Zeljka je izuzetna zena,lucidna i brtka i tocno detektira probleme u HR. Ima nas dosta Hrvata koji dijelimo njeno misljenje, nekako nam se neda postati politicka snaga. Tesko je reci tocan razlog mislim da je apoliticnost glavni problem?! Mozda i sto drugih razloga.

Odgovori

Skip to content